bugün

hannibal

öncelikle efendim bu entry dizi olanı ile alakalıdır. başka şey arayan kardeşcikler hemen scroll yaparak beni atlayabilirler.
hala başlık kategorileri olmadığından bu tarz karışıklıklar oluyor ne yazık ki..
her neyse, diziye dönelim.

--- spoiler ---

burus vilis ölüymüş

--- spoiler ---

öncelikle merhaba. ben uludağ sözlük bir siki beğenmeme ekibi üyesi ybia
efendim dizi kötü diyemem ama sıkıcı. boğucu. afedersiniz ama sikeyim psikolojik tahlili.
bu hannibal kimdir? nasıl bu kadar güvenilirdir anlatan yok.
dizide her kim olursa olsun, her akşam bunun yanında. jack diyorsun sürekli dert yanıyor hannibal'a. will dediğin zaten çok gereksiz bir karakter. dünyada bu kadar salak, ezik, kendine güvensiz insanoğlu yoktur herhalde.
adam cinayetleri canlandırıyor gözünde. iyi güzel de arkadaşım, sen fbi'a ait bilgiyi neden tanımadığın adamlarla paylaşıyorsun hemen? 'bilmesi gereken prensibi'nden bi'haber misin? askerliğini nerde yaptın sen dostum?!
öhöm,
jack arkadaşımızın bir hanımı vardı. kanser olan. jacki de sanırım aldatan. ne oldu ona? epeydir yok piyasada. gitti bi' sempozyuma, ne haber var ne bir şey.
hannibal'ın ofisinde cihayet işleniyor, bilmem kaç kişiyi harcayıp bağırsaklarından tel yapan adam ölüyor. polis de şüphelenmiyor, sorgulamıyor. hade len!! biz amerikan polislerini böyle bilmezdik yo!
neyse, dizi kötü değil. ama sıkıyor. will'in bir geyik tutkusu, hannibal'ın her sikin altından çıkması, jack denilen gavatın tripleri, diğer psikolog hatunun saçma sapan söylemleri...
amına koyum kadın bayılmış, uyanmış hatırlamıyor bir şey. cinayet işlenmiş ya da ortada kayıp biri var, kimsenin umrunda değil.
saçma sapan şeyler amk. bana hannibal üzerinden bir dizi uyarla. böyle bok püsür şeyler değil.
4/10
fazla bile.