bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- eve atılan kızın ekşici çıkması6
- birine geç kalmak9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- cayır cayır yanan kız13
- m r e r e c t o12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- larisalisa10
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- insanlardan nefret etmek8
- seni ne mutlu eder sorusu6
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- uludağ sözlük discord grubu7
- gir içime hünharca12
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi3
- güvenli bir omuz arar bazen insan4
- yer sofrası5
- sabah sekizde okulda olmanın felsefi anlamsızlığı2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- eşime sormam lazım kadınları3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- arkadaşlar bakar mısınız8
- bruce lee4
- güzel bir kadını terk etmek5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- yorgun mermi22
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- afganistan islam emirliği4
- park sorunu6
- gocu43
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- chery2
- kürt mutfağı7
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- togg'a lpg taktırmak11
- en sevilen meyveler8
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- timsah4
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- aziz yıldırım13
- dul kalmak4
- müzik haramdır5
yatay geçiş yapıp kurtulma amacında olduğum 2 haftalık okulum. yaşadığın şehirde üniversite falan okunmaz arkadaş.
edit: genç aibülüler rahatsız.
edit2: evet, yarın ilk senem büyük ihtimalle bitecek.
burası öyle bir okuldur ki bahar festivali yapmaz, 1 hafta envai çeşit etkinlikle necip fazıl'ı anar.
burası öyle bir okuldur ki çarşıdan okula gelmek 1,25tl, tıp fakültesinden kampüse çıkmak 1tl'dir.
gittiğim bölümden zerre kadar pişman olmamakla beraber keşke bir sene bekleseydim diyorum hala.
edit3: yatay geçiş yapabileceğim halde yapamıyorum babam sağolsun.
edit4: okulun akademik ve fiziksel anlamda tonlarca eksiği olmasına rağmen otobüs durağına takan öğrencileri olan üniversite. üniversitem. öğrencisine ingilizce transkript vermekten acizdir, hatta böyle bir talebi olan öğrenciye uzaydan gelmiş muamelesi çeken bir öğrenci işlerine sahiptir.
bir de son olarak, öğrenci toplulukları değil de öğrenci topluluklarının "şakirt alternative universe" versiyonları daha çok rağbet görmektedir. bir etkinlik yapmak için didinirsiniz, uğraşırsınız; ama o malum topluluklardan birindeyseniz bütün kapılar önünüze açılır. görünen köy kılavuz istemez tabi ama yine de insan sinirleniyor.
bitse de gitsek desem de uzun yıllar var önümde. ister istemez sevmeye çalıştığımdır.
edit: genç aibülüler rahatsız.
edit2: evet, yarın ilk senem büyük ihtimalle bitecek.
burası öyle bir okuldur ki bahar festivali yapmaz, 1 hafta envai çeşit etkinlikle necip fazıl'ı anar.
burası öyle bir okuldur ki çarşıdan okula gelmek 1,25tl, tıp fakültesinden kampüse çıkmak 1tl'dir.
gittiğim bölümden zerre kadar pişman olmamakla beraber keşke bir sene bekleseydim diyorum hala.
edit3: yatay geçiş yapabileceğim halde yapamıyorum babam sağolsun.
edit4: okulun akademik ve fiziksel anlamda tonlarca eksiği olmasına rağmen otobüs durağına takan öğrencileri olan üniversite. üniversitem. öğrencisine ingilizce transkript vermekten acizdir, hatta böyle bir talebi olan öğrenciye uzaydan gelmiş muamelesi çeken bir öğrenci işlerine sahiptir.
bir de son olarak, öğrenci toplulukları değil de öğrenci topluluklarının "şakirt alternative universe" versiyonları daha çok rağbet görmektedir. bir etkinlik yapmak için didinirsiniz, uğraşırsınız; ama o malum topluluklardan birindeyseniz bütün kapılar önünüze açılır. görünen köy kılavuz istemez tabi ama yine de insan sinirleniyor.
bitse de gitsek desem de uzun yıllar var önümde. ister istemez sevmeye çalıştığımdır.
güncel Önemli Başlıklar