bugün
- sözlükte altın günü yapmak10
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- aşırı sinirli olmak3
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan6
- şu anda ne yapıyorsun8
- maldivler6
- takıntılı biri olmak3
- insanların gözlem yapmaması2
- dünyanın en güzel omleti5
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı7
- eşek sucuğu16
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- sosyalleşmekten kaçan insan2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- allah5
- 30 lu yaşlar7
- aile hekimi4
- üstteki yazar ne yapıyor5
- aleyna tilki4
- beyler kabağı kollayın3
- ankastre bozukluğu2
- şirinevler8
- aşık yorguni10
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- flört edinmek7
- kimseyi memnun edememek13
- egay sucukcu5
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- biraderleri üst üste koymak7
- insanın bu hayattaki amacı17
- kızartma yağından sabun yapmak8
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi2
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- metrobüste yer bulmak4
- normal sözlükten uluya gelmek4
- güne iyi başlatan şeyler3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- ayakların geriye gitmesi4
- sözlük yazarlarından arabesk denemeler2
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
vhs adlı korku filminin devam filmidir,ilk filmin aksine vhs 2 türkiyede vizyona girmiştir.bu da yorumum:
Öncelikle internetteki çoğu yorumda ilk filmin daha iyi olduğunu okudum ki bence ikinci film ilk filmden daha iyi her açıdan örneğin filmlerin içerikleri,heyecan dozajları vs. ilk filme göre daha iyi ama ilk filmde daha fazla gerilmiştim diye hatırlı baştan sonra sürükleyici ve her kısa filmde üstüne koyarak giden bir temposu var ilk kısa film fena değilken son ve üçüncü film gerçekten heyecanlı ayrıca ikinci filmde olayları zombinin gözünden çekmeleri çok iyi olmuş ilk defa bir zombi gözünden izledim yaşanan korku dolu olayları.Heyecanlı ve sürükleyici bir film fakat üçüncü kısa filmi saymassak ben fazla korkmadım zaten korksaydım puanımı daha fazla verirdim ama her şeye rağmen ben filmi beğendim ve ilk filmden daha başarılı olduğunu düşünüyorum korku severlere tavsiye ederim.
6.5/10
Öncelikle internetteki çoğu yorumda ilk filmin daha iyi olduğunu okudum ki bence ikinci film ilk filmden daha iyi her açıdan örneğin filmlerin içerikleri,heyecan dozajları vs. ilk filme göre daha iyi ama ilk filmde daha fazla gerilmiştim diye hatırlı baştan sonra sürükleyici ve her kısa filmde üstüne koyarak giden bir temposu var ilk kısa film fena değilken son ve üçüncü film gerçekten heyecanlı ayrıca ikinci filmde olayları zombinin gözünden çekmeleri çok iyi olmuş ilk defa bir zombi gözünden izledim yaşanan korku dolu olayları.Heyecanlı ve sürükleyici bir film fakat üçüncü kısa filmi saymassak ben fazla korkmadım zaten korksaydım puanımı daha fazla verirdim ama her şeye rağmen ben filmi beğendim ve ilk filmden daha başarılı olduğunu düşünüyorum korku severlere tavsiye ederim.
6.5/10
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar