bugün
- günün şiiri18
- insanların neden böyle olması5
- ragnar rockefeller38
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sevilen kadının orasını burasını yalamak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- sürekli özür dileme kültürü2
- ona bir şey söyle12
- true nickli yazar6
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- gocu'nun sağlığı3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- deniz göktaş35
- lahmacunun yanında ne içilir10
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- çocukken içine kapanık olmak5
- erling braut haaland3
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- velvet33
- türklerin tembel bir millet olması8
- selülit kadına yakışıyor4
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- viski içen erkek seksiliği4
- cennet mahallesi göttingenli ethem2
- ankara da nato zirvesi2
- evli olduğunu saklayan kişi8
- uysaljakoben3
- bir amaca hizmet etmek4
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- cd devrinin bitmesi8
- serdal adalı2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- götüngenli ethem2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- pandela 319
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- gocu meme ucu5
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
tanım: burçlar yalnız bir günüzüde sizi kahkahalara boğabilen şeylerdir. efendim. hayatta asla bir sabah/öğlen kuşağı, tiz sesli, dandik radyocu gibi gazete haberlerini kitlelere sunacağım aklıma gelmemişti. lakin gördüklerime o kadar güldüm ki başkaları da gülsün istedim.
metin sırma kimdir? vatan gazetesinde burç yorumları yazan bir vatandaşımız. kendisiyle hiçbir düşmanlığımız yok. hatta bu başlığa adını yazarak ona kendi adını google'da arattığı zaman çıkacak sayfalardan birini yaratıyorum. bu kıyağımı da unutmasın.
burçları, hele hele burç yorumlarının saçmalığını şu yazımda tartışacak değilim. zaten herkes bunun farkında. burç yorumu da zaten atmasyon olur ki bunu yazan da bilincindedir. alan memnun satan memnundur neticede yıllardır bu yorum işleri yürür gider. ben de artık kupon okuyacak kadar boş zaman sahibi bir günümde, kitap açmayacak kadar üşengeç bir günümde karşılaşıverdim metin bey'in yorumlarıyla. tüm yorumlar elbette salak saçma burç yorumu klişelerinden uzak değil. lakin iki tanesi var ki hala ne amaçla yazıldıklarını anlamış değilim.
(parantez içleri yazıya şahsımca eklenmiş hain yorumlardır**
"kova: çok güvendiğiniz iş partnerinizin size bilinçli ya da bilinçsiz zarar vermesi söz konusu olabilir.(çok da kötü değil... devam) kontrolü siz devralın. (hele hele) kredi için yaptığınız başvurunuzla ilgili olumlu cevaplar gelecek.(nee?!) sağlığınız çok iyi"
ilahi metin sırma, (kelime espirisi yapasım geldi de gerenk yok) iş arkadaşımız var diyelim. hadi arkamızdan oyunlar çeviriyor diyelim. kredi başvurusunu nerden bildin. yıldızda kredi nasıl okunuyo? hadi hepsini kabul ettim dünyada 6 milyar insanın 1/12'si 500 milyon kişinin bir günde kredi başvurusu cevaplanabilir mi? hadi oldu sen nasıl görebildin?
diğerine geçiyoruz efendim
"balık: sağlık sorunlarınız için doktora gidin. (evet?) bugün gayrimenkulunüz için size bir teklif gelebilir(yuh!). mantıklı bir pazarlıkla bu fırsatı değerlendirin(bak bi de akıl veriyo). kalbini kırdığınız sevdiğinizin gönlünü almakta acele edin(gayrimenkulü ona hediye edin misal)"
artık bişey söylemek istemiyorum açıkçası. metin abim(ısındım kendisine) o kadar içi temiz birisi ki, teklif edilen miktarı da görmüştür ama piyasayı kızıştırmamak adına söylememiştir.
metin sırma kimdir? vatan gazetesinde burç yorumları yazan bir vatandaşımız. kendisiyle hiçbir düşmanlığımız yok. hatta bu başlığa adını yazarak ona kendi adını google'da arattığı zaman çıkacak sayfalardan birini yaratıyorum. bu kıyağımı da unutmasın.
burçları, hele hele burç yorumlarının saçmalığını şu yazımda tartışacak değilim. zaten herkes bunun farkında. burç yorumu da zaten atmasyon olur ki bunu yazan da bilincindedir. alan memnun satan memnundur neticede yıllardır bu yorum işleri yürür gider. ben de artık kupon okuyacak kadar boş zaman sahibi bir günümde, kitap açmayacak kadar üşengeç bir günümde karşılaşıverdim metin bey'in yorumlarıyla. tüm yorumlar elbette salak saçma burç yorumu klişelerinden uzak değil. lakin iki tanesi var ki hala ne amaçla yazıldıklarını anlamış değilim.
(parantez içleri yazıya şahsımca eklenmiş hain yorumlardır**
"kova: çok güvendiğiniz iş partnerinizin size bilinçli ya da bilinçsiz zarar vermesi söz konusu olabilir.(çok da kötü değil... devam) kontrolü siz devralın. (hele hele) kredi için yaptığınız başvurunuzla ilgili olumlu cevaplar gelecek.(nee?!) sağlığınız çok iyi"
ilahi metin sırma, (kelime espirisi yapasım geldi de gerenk yok) iş arkadaşımız var diyelim. hadi arkamızdan oyunlar çeviriyor diyelim. kredi başvurusunu nerden bildin. yıldızda kredi nasıl okunuyo? hadi hepsini kabul ettim dünyada 6 milyar insanın 1/12'si 500 milyon kişinin bir günde kredi başvurusu cevaplanabilir mi? hadi oldu sen nasıl görebildin?
diğerine geçiyoruz efendim
"balık: sağlık sorunlarınız için doktora gidin. (evet?) bugün gayrimenkulunüz için size bir teklif gelebilir(yuh!). mantıklı bir pazarlıkla bu fırsatı değerlendirin(bak bi de akıl veriyo). kalbini kırdığınız sevdiğinizin gönlünü almakta acele edin(gayrimenkulü ona hediye edin misal)"
artık bişey söylemek istemiyorum açıkçası. metin abim(ısındım kendisine) o kadar içi temiz birisi ki, teklif edilen miktarı da görmüştür ama piyasayı kızıştırmamak adına söylememiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar