bugün

after earth

film bitip de jenerik akmaya başlayınca dakika bir gol bir misali m night shyamalan ismini görmemle birlikte kocaman bir hasstir çekmeme sebep olmuş görüntüler topluluğudur. neden izledim? kickass torrent'te 1,43 gb'lik sürümüyle görünce bir bakayım dedim. yify sağolsun, adamlar iyi çalışıyor. will smith'i görünce nedense yönetmeni kim, senaryosunda kim var diye merak edip de bakmamıştım bile. bu da böyle bir gerizekalılığımdır.

filmin genel bir kritiğini yapmaktansa şöyle diyeyim de siz anlayın: m night shyamalan, bir filmi izlememek için fazlasıyla yeterli bir sebeptir. yönetmiş olması da gerekli değil, yapımcılığını üstlenmiş olması ya da kıyısından köşesinden senaryosuna bulaşmış olması bile o filmden uzak durmak için yeterli bir sebeptir. daha önce de söylemiştim, bu herif the sixth sense'i çektikten sonra elini eteğini bu işten çekecekti ama artık çok geç. herif sülük gibi yapıştı, dünyada bırakmaz artık.

kurgucunun ta amk! kitai midir katai midir nedir, çocuğa sahnede bir bakıyorsun, koltukta oturuyor, sonraki sahnede bir bakmışsın ayağa kalkmış. lan arada üç saniye yok amk! ne ara kemeri çözdü, kıçını kaldırdı da koltuktan 7 metre uzaklaştı bu oğlan!

son olarak, önemi var mı bilmiyorum ama bu görüntüler topluluğunun imdb puanı an itibariyle 4.9. bu noktadan sonra izleyip izlememek size kalmış. illa izlemek istiyorsanız da yify tercih edin, 1.43 gb, mis gibi. diğerlerini de boşverin, baytlarınıza, bitlerinize yazık amk.