bugün
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- bir ilişkiyi kim yönetir21
- fondöten sürmek6
- botların biraz bokunu çıkarması2
- deniz göktaş35
- yeni sevgiliden beklentiler6
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- cd devrinin bitmesi5
- ilişkiyi mesajla bitirmek2
- velvet48
- sokuk yazarlar6
- pandela 319
- en gıcık olunan insan davranışı6
- aşk10
- sikişirken hüzünlenmek6
- aleyna tilki7
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sandalye8
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- yapsam yaptım derim4
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- lamba5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- ciguli kral16
- masa5
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- samsung4
- amedspor12
- diamond bosphorus14
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru2
- bik bik kaç yaşında10
- memduh bashgan9
- mony tontana11
- elektriği ödeyen adam7
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- 2026 dünya kupası33
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- evde kalmış kız kurusu7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- yürüyüş flörtü9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- uludağ sözlük bir ailedir9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
grafik olarak çağ atlamış oyundur. konsol grafikleri ne durumda bilmiyorum ama pc de harikalar yaratmışlar. oyuncuların animasyonları inanılmaz gerçekçi. zaten fox engine kullanmadan önce de fifa ya üstünlük kurabildikleri tek nokta oyuncu yğz animasyonlarıydı. şimdi işi daha da ileriye götürüp, tüm vücut animasyonlarını geliştirmişler. önceden fifa'daki animasyonları görünce ağzımız açık kalır, pesin ağzına sıçardık. şimdi fifa'yı açtığımız zaman oyuncular inanılmaz küt geliyor. kim ne derse desin adamlar grafiksel olarak fifa'yı sikmiş. hangisini oynarsın? diye sorulsa fifa derim orası ayrı. pesin düşünmeden oynamaya zorlama hastalığı devam ediyor. yahu ben adamın kaçmasını bekliyorum öküz gibi duruyor, attığım zaman anasının amındaki adama atıyor tüm keyfim kaçıyor. önümüzdeki sene oyunu biraz daha geliştireceklerdir. o zaman bu oyun akar. bu arada bu grafiklerle beş sene pes çıkarbilirler.
az evvel tekrar animasyonlarına bakarken oyuncuların yüzündeki ifadeler ve ter dikkami çekti. maçın sonlarıydı. acaba maça başlar başlamaz da oyuncular terli midir? diye tekrar başlattım ve oyuncularda terden eser yoktu. gerçekçi vesselam.
az evvel tekrar animasyonlarına bakarken oyuncuların yüzündeki ifadeler ve ter dikkami çekti. maçın sonlarıydı. acaba maça başlar başlamaz da oyuncular terli midir? diye tekrar başlattım ve oyuncularda terden eser yoktu. gerçekçi vesselam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar