bugün

kutay akpulat

bazı götverenlere en güzel cevabı kendisi vermiş, genç basketbol emekçisi:

--spoiler--
''BJK'ya ve tüm teknik idari kadroya basketbol şubesine

Benim için vermiş olduğunuz emekler için teşekkür eder hatalarım olduysa affedilmesini dilerim hakkınızı helal edin.

Yaklaşık bir buçuk yıldır BJK Basketbol Kulübü'ne hizmet etmekteyim kendi harçlıklarımla antrenmanları hiç aksatmadan Anadolu yakasından Akatlar ve Seba tesislerine toplu taşıma araçlarıyla ulaştım. Antrenmanları hiç aksatmadım. Antrenmanlar ve maçlar nedeniyle okulumdan devamsızlık nedeniyle atılma noktasına kadar geldim, maçlarda ve antrenmanlarda defalarca sakatlık geçirdim, tedavilerim ailem tarafından karşılandı.

Türkiye Şampiyonası süresince 1 hafta boyunca tüm takım arkadaşlarımla beraber ailemizden, okulumuzdan ve arkadaşlarımızdan ayrı kalamyı göze aldık. Beşiktaş'ımızı tarihinde ilk defa Türkiye 2. yapma başarısı gösterdik. Sabah 6'da yatağımızdan kalkıp yaklaşık 60 km yol gidip, gelip akşam aynı şekilde anrenman yaptık. gece 23 saatlerinde evimize döndük. VEEE bunlar için bir kuruş ücret almadık, talep bile etmedik ayrıca kulübümüze destek olsun diye tüm arkadaşlarımızla FEDA tişörtleri satın aldık. Eğer varsa bir hakkım sizlere sayın yöneticiler benim için ekmek yediği kaba tüküren yorumları yapılırken arkamda durup neden bu çocuklar herhangi bir ödeme almadı diye arkamızda durmadınız ekmek yemediler bizden diyemediniz bukadar mı cesaretiniz yokben GALATASARAYLI'yım ve hep böyle olmaya devam edeceğim.

Ama ben BJK için ter dökerken emeğimi ve harçlıklarımı size harcarken 110 yıllık tarihinizde ben ve arkadaşlarım kulübünüze Türkiye ikinciliğini getirirken BJK TV'nizde ve beni hain ilan ettiniz, tüm sitelerinizde ben ve arkadaşlarımdan övünçle bahsederken 16 yaşında bir gencin tweet attı diye ve sadece bir görseli arkadaşlarına yolladı diye hain ilan edlirken nerdeydiniz. Biz gençler sizlerin en gin tecrübesiyle bu tür hatalarımızı bize anlatarak yanlış ve doğrularımızı göstererek bizi ileriye hazırlamalıydınız. Taraftarın ve kendini bilmez insanların önüne atarak yem yapmamalıydınız.

Ayrıca hakkımda yazıyazan insanları Allah'a havale ediyor ve vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum. Alnımın teriyle geldiğim BJK'dan alnımın akıyla ayrıldığıma inanıyorum.''
--spoiler--

yaa amcık ağızlılar, siz hala 1 damlacık çocukla uğraşın. hepinizden daha adam ya gerçi, adamlık öğrenirsiniz işte.

gerçi nerde sizde o tevazu, anca fernandes'e sakso çekin siz.