bugün

konsol vs pc

gta ıv'dün ps3'e ilk çıktığı günler koşa koşa electrosa mağazasından ps3 alıp, ve artı birde gta 4 alıp, bir gece oynayıp, gamepad'e alışamadığımdan ertesi gün geri vermiştim.

klavye+mouse kontrollerine alışmışım seneler senesi, hiç hoşuma gitmemişti. şimdi 4 çıkınca gidip alsam, yine alışamayıp satarmıyım diye düşünüyorum.

büyük maceraydı gerçekten, hele o ps3'ü deli gibi inceledikten sonra, "tamam geri alabiliyoruz çizik yok" demesi karşısında sevinçten delirecek gibi olmuştum. fakat oyunu geri almamışlardı, gidip gittigidiyor'dan yarı fiyatına okutmuştum.

ps4 mutlaka çok üstün bir cihaz bilgisayarımı upgrade etmektense gidip bundan mı alsam acep düşünüyorum. fakat pc manyaklığımdan vazgeçemiyorum. şu anda bin dolarlık ekran kartları var. neredeyse ps4 fiyatına sadece bir kart. şu bir gerçek ki; hiçbir konsol high end bir pc'nin yanına yaklaşamaz performans konusunda.

şu anda piyasadaki en ama en en en pahalı parçalardan oluşturulan bir pc her türlü playstation 4'ü ve tillahını silecek güçtedir.