bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- kendini dinlemek5
- blok33
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- murat soner2
- katatespizartmasi9
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- gece yıldızları izlemek3
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- özgür özel mallığı6
- gitme isteği3
- masumiyet körlüğü3
- aşkın matematiği3
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- aleyna tilki3
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- tanita tikaram2
- evlilik masrafları17
- mokv geldi mi8
- dünyanın sonu2
- kadınların aradığı erkek modeli11
- arda güler5
- mavi saçlı kız3
- penis deliğinden içeri giren kene10
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- sucsuz yere hapis yatmak4
- ıssız adaya düşmek2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- rümeysa eker6
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- uysaljakoben22
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- karılar3
- gül gibi kız olma kriterleri9
- evde sufle yapmak2
- göt deliği yalatmak11
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
--spoiler--
günaydın buradayım duvarda uykusuz çerçeve tozlu raftayım, neredesin?... buradayım saatte yelkovan pazarda hurdayım. geçmişin parkelerine saplandı kırık saçlarım saplayın, hiç değişmez dediklerim değişti ben değişmedim susun konuşmayın. Alkol kadar sarhoş güneş kadar milimetrik rüyalarım, son deminde uyanıp bakıyorum odama her şey yerli yerinde her şey bıraktığım gibi bıraktığın gibi sol cebimde ruhum sıkıldı nefes almaktan, ben erindim sen erinme...siz açın yaraları, siz açtıkça biz sevinip kapattık, saatin içinde yelkovan yüzümde buruşuk tebessüm korkulara tokattık, tartışmanın anlamı yok sonuç değişmeyecek nasılsa... çaresi yoktu mesafelerin kanayan kolu çekip koparttık.
günaydın; tek bir bedende bilmem ne olduysa bölündük, evim evim ve tekrar sigaram kırık Sobam'da ki kömürdük iskelede bi' gemiye bağlanmış açılması zor bi' kördüğümdük, bırak herkes cenaze desin biz geç kalmış düğündük.
Usandırdı dik bayırlar gerçekleşmeyecek kurtuluş, neredeysen çık deliğinden bıktım soluk tadından korkunun, göğüs kafesini parçalayıp gün ışığına çıkartıyorum ruhumu dondurup, artık unutulmak istiyorum herhangi bir şehirde kaybolup. Saygının gölgesine dar gelip kovulduk, sevgi bir korkuluk gibi baksam soğuk, kaçsam soğuk, içsem soğuk, radyoda çalıyor kırışık günaydınlar hiç susmayacak gibi olamadım hiç olmayacak gibi ölemedim hiç doğmayacak gibi...
--spoiler--
yaşayan insan cesetlerine: http://typewheel.bandcamp.com/track/gereksizlik
günaydın buradayım duvarda uykusuz çerçeve tozlu raftayım, neredesin?... buradayım saatte yelkovan pazarda hurdayım. geçmişin parkelerine saplandı kırık saçlarım saplayın, hiç değişmez dediklerim değişti ben değişmedim susun konuşmayın. Alkol kadar sarhoş güneş kadar milimetrik rüyalarım, son deminde uyanıp bakıyorum odama her şey yerli yerinde her şey bıraktığım gibi bıraktığın gibi sol cebimde ruhum sıkıldı nefes almaktan, ben erindim sen erinme...siz açın yaraları, siz açtıkça biz sevinip kapattık, saatin içinde yelkovan yüzümde buruşuk tebessüm korkulara tokattık, tartışmanın anlamı yok sonuç değişmeyecek nasılsa... çaresi yoktu mesafelerin kanayan kolu çekip koparttık.
günaydın; tek bir bedende bilmem ne olduysa bölündük, evim evim ve tekrar sigaram kırık Sobam'da ki kömürdük iskelede bi' gemiye bağlanmış açılması zor bi' kördüğümdük, bırak herkes cenaze desin biz geç kalmış düğündük.
Usandırdı dik bayırlar gerçekleşmeyecek kurtuluş, neredeysen çık deliğinden bıktım soluk tadından korkunun, göğüs kafesini parçalayıp gün ışığına çıkartıyorum ruhumu dondurup, artık unutulmak istiyorum herhangi bir şehirde kaybolup. Saygının gölgesine dar gelip kovulduk, sevgi bir korkuluk gibi baksam soğuk, kaçsam soğuk, içsem soğuk, radyoda çalıyor kırışık günaydınlar hiç susmayacak gibi olamadım hiç olmayacak gibi ölemedim hiç doğmayacak gibi...
--spoiler--
yaşayan insan cesetlerine: http://typewheel.bandcamp.com/track/gereksizlik
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar