bugün

burcu bulut

e- mail üzerinden yaptığı chomsky röportajında uzun sorular sorup kısacık mesajlar almış ancak yeni şafak ta yayınlanan yazıda ise " genişletme" yapmış yandaş.

soruya bak.

" Silahsız insanların bu şekilde katledilmesi sizde ne gibi duygular uyandırdı"

hesapta cevaba bak.

" Bunu yapanlar da yaptıranlar da bedelini çok acı bir şekilde ödeyecekler. Vahşeti yapanlar kadar sessiz kalanların da sonları hiçbir zaman iyi olmamıştır. Tarihte pek çok örneğini göstermek mümkün. Özellikle ihvan Sözcüsü El Baltagy'nin katledilen kızı Esma'nın dramı unutulacak gibi değil. 'Bence artık Mısır'da darbeden de askerden de ölümden de korkan kimse kalmayacak. Mısır Ordusu 'Bu direnişe devam ederseniz hepiniz sonu böyle olacak' demek için keskin nişancıları ile gencecik bir kızın hayatını söndürdü. Bu olay korkunç bir trajedi olsa da direniş içgüdüsünü kamçılayan bir ivme de oldu. Mısır halkı özgür bir ülkede yaşayabilmek için geri adım atmadan sonuna kadar çarpışacak"

ulan bir insan yalan söylerde bu kadar da yalan olmaz ki anasını satayım.

kendi çalmış kendi oynamış, sözde chomsky üzerinden bakın bu adam bile canım başbakan gibi düşünüyorsa diyerek yeni şafak gazetesinin zaten cezbelenmiş olan ve cezbelenmeye hazır okurlarını provake etmeye çalışmış u minik beyniyle. ama comsky durur mu yapıştırmış cevabı "hanım kız kıçından element uydurmuş"