bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın5
- ısparta6
- gogol bordello2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- teen slasher film klişeleri5
- balıkesir denince akla ilk gelenler9
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- peugeot 4052
- en son aldığınız iltifat7
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- çay koymak mı katmak mı8
- sersem herif2
- havalı2
- kemal kılıçdaroğlu15
- mony tontana4
- evcil robot için isim önerileri2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- irmik helvası6
- egay sucukcu9
- i know what you did last summer3
- 35d2
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- erkeklerin 35 yaşından sonra dedeye dönüşmesi2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması2
- en köylü özelliğiniz3
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- milli maç izlemekten keyif almamak2
- sedat pekmez bey birader2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- via port2
- 19 haziran 2026 istanbul da metro kazası2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- imama geçen yaz ne yaptığını biliyorum demek3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- antik mezar kazıp kötü güçleri uyandırmak3
- yippee ki yay motherfucker2
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur3
- freddy krueger2
- karton toplayan gocu3
- amfetamin3
- süper kahramanların şehri korurken yıkması2
trabzon seyircisini sevmem...
kimseye saygısı, insanlığı olmayan bir topluluk. 2 kere altay taraftarı olarak gittim avni aker'e futboldan soğuttular beni.
ancaaaaak...
ben bu topçuların her türlü eleştiriden münezzeh, canı isteyince oynayıp, canı istemezse yatış pozisyonunda yıllar geçirdiği düzene de illet oluyorum be arkadaş...
---- buraya dikkat ----
küfürle eleştiri olmaz!
---- geçti rahat ol! ----
volkan denen adam 17 yaşında a2'den gelme körpe topçu değil. bursa'da şampiyonluk görmüş, gençlerbirliğinde uefa çeyrek finali oynamış yılların kaşar topçusu.
trabzonda 2. yılı ve ilaç için kadroya girdiği 1 maçta bile top oynamadı. patlayıcı deparları ile tanırdık şimdi depara niyetlendiği an yoruluyor. top kontrolü yapamıyor, pozisyon alamıyor, pasları yerine gitmiyor. amatör de olsa futbol oynadıysanız bilirsiniz belli ki vur patlasın çal oynasın takılıyor bu arkadaş. uykusuna, yediğine, içtiğine dikkat etmiyor maça çıkınca da sefilleri oynuyor.
senede 1 milyon 250 milyon euro vergisiz para alıyorsan işine saygın olacak kardeşim. kendileri de eski topçu olan spor gazetecisi esnafı bu tosuncuklara yada avrupa ülkelerinden katbekat fazla olan yıllık ücretlerine zinhar laf ettirmiyor, eden oldu mu da mağduriyet edebiyatı hemen başlıyor...
volkan şen ağladı, şerefsiz taraftar...
o beğenmediğin taraftar yıllık gelirininin % 10-15'ini forma, kombine, gazete, abonelik diye karşılıksız olarak sevdiği kulübe harcıyor .
volkan da geçen yıl aldığı ücretin yüzde 10'unu trabzon'a geri versin bakayım. "kusura bakmayın bir sezon boyunca topa bile vurmadım ben!" diye bakalım ne oluyor?
kimseye saygısı, insanlığı olmayan bir topluluk. 2 kere altay taraftarı olarak gittim avni aker'e futboldan soğuttular beni.
ancaaaaak...
ben bu topçuların her türlü eleştiriden münezzeh, canı isteyince oynayıp, canı istemezse yatış pozisyonunda yıllar geçirdiği düzene de illet oluyorum be arkadaş...
---- buraya dikkat ----
küfürle eleştiri olmaz!
---- geçti rahat ol! ----
volkan denen adam 17 yaşında a2'den gelme körpe topçu değil. bursa'da şampiyonluk görmüş, gençlerbirliğinde uefa çeyrek finali oynamış yılların kaşar topçusu.
trabzonda 2. yılı ve ilaç için kadroya girdiği 1 maçta bile top oynamadı. patlayıcı deparları ile tanırdık şimdi depara niyetlendiği an yoruluyor. top kontrolü yapamıyor, pozisyon alamıyor, pasları yerine gitmiyor. amatör de olsa futbol oynadıysanız bilirsiniz belli ki vur patlasın çal oynasın takılıyor bu arkadaş. uykusuna, yediğine, içtiğine dikkat etmiyor maça çıkınca da sefilleri oynuyor.
senede 1 milyon 250 milyon euro vergisiz para alıyorsan işine saygın olacak kardeşim. kendileri de eski topçu olan spor gazetecisi esnafı bu tosuncuklara yada avrupa ülkelerinden katbekat fazla olan yıllık ücretlerine zinhar laf ettirmiyor, eden oldu mu da mağduriyet edebiyatı hemen başlıyor...
volkan şen ağladı, şerefsiz taraftar...
o beğenmediğin taraftar yıllık gelirininin % 10-15'ini forma, kombine, gazete, abonelik diye karşılıksız olarak sevdiği kulübe harcıyor .
volkan da geçen yıl aldığı ücretin yüzde 10'unu trabzon'a geri versin bakayım. "kusura bakmayın bir sezon boyunca topa bile vurmadım ben!" diye bakalım ne oluyor?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar