bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi8
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi11
- mantra grubu6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle18
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- 10 temmuz 20264
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- kiraz cicegi kolonyasi34
- midye8
- corona sonrası dünya düzeni4
- kürdistan5
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı17
- gram altın3
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- erkekte ideal omuz ölçüsü3
- 1000 liralık boxer giymek4
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- ayakseverlik5
- uzun ilişki sürdürmenin sırları3
- yazarların en sevdiği sözler3
- menemen4
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak2
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- söylemek istenilenler3
- futbol21
- oğlum donat şu masayı4
- yazarların en sevdiği meyve3
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- tabağında yemek bırakan erkek5
- johnny sinsin araba vurdurması3
- karıştığı her yiyeceğe lezzet katan gıdalar2
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- fiat 131 vs peugeot 5042
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- velvet38
- 2026 dünya kupası23
- düşün ki o bunu okuyor6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- kadın yazarların kavga etmesi11
- fetöhan pamukçuk2
- corona3
- fas9
- fransa6
- kokoreç3
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
balıkesir'in edremit ilçesinin gururu. yaşayan efsane. soyadının hakkını veren, 67 yaşındaki bu kaya gibi adam * kaya kaya hayatını sürdürmüş bir kişilik durumunda; zira kendisi 23 kez evlenip boşanmış ve evlenmek için 24. eşini aramaktaymış. yüce matbuatımızın bize bildirdiği üzere kendisi memleketinde kazanova mahmut olarak anılmaktaymış. basın gündemimize ilk girişi 2005 yılında internette uygun bir eş ilanı vermesi üzerine sabah sabah seda sayan programından davet alması üzerine gerçekleşmiş ve bu program aracılığıyla 22. eşini bulmuş. bu eşinden önceki yani 21. eşi ise 17. eşinin kardeşiymiş! baldıza kayabilmek aman yani eski baldızına kaya soyadını verebilmek için aradan 3 evlilik daha geçmesini beklemiş. seda sayan aracılığıyla bulduğu eşinden de geçen iki sene içerisinde boşandığı yetmiyormuş gibi sonrasında bir kişiyle daha evlenip boşanmış; ancak artık kendi ifadesiyle kendine uygun eşi aramaktan yorulmuş. bu konuda umudu 24. eşiymiş. kendi ifadelerini buraya aktararak entry'i sonlandırır; kendisine aradığı mutluluğu bulmasını ve mutlu bir kaya ailesi kurmasını dileriz. beline kuvvet maho ağa!
--spoiler--
23 defa evlendi, "doğru kişi"yi bulamadı... Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Mahmut Kaya, son evlendiği eşinden de boşandı... Çok sık evlenip ayrılmasıyla tanınan Kaya'nın en kısa evliliği 2 hafta, en uzun evliliği ise 13 sene sürmüş...
Mahmut Kaya, 67 yıllık hayatına 23 evlilik sığdırmış... Haftalardır dul olduğunu söyleyen Kaya, "Uslandım, ama aradığımı bulamadım" diyor... Mahmut Kaya, halen 641 bayanla telefonla görüştüğünü söylüyor. Bu yüzden, günde bin 500 kontörün yetmediğinden yakınıyor... Mahmut Kaya'ya ufukta yeni bir evlilik görünüyor... Şimdilik 4 aday var... "Bu son" diyor ve ekliyor: "Artık yoruldum"
--spoiler--
http://www.tgrthaber.com....df-4501-8d2a-6ac8096fdd29
ağamıza ilişkin 2005 yılında yayınlanan haber içinse:
http://hurarsiv.hurriyet....0449&tarih=2005-12-14
--spoiler--
23 defa evlendi, "doğru kişi"yi bulamadı... Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Mahmut Kaya, son evlendiği eşinden de boşandı... Çok sık evlenip ayrılmasıyla tanınan Kaya'nın en kısa evliliği 2 hafta, en uzun evliliği ise 13 sene sürmüş...
Mahmut Kaya, 67 yıllık hayatına 23 evlilik sığdırmış... Haftalardır dul olduğunu söyleyen Kaya, "Uslandım, ama aradığımı bulamadım" diyor... Mahmut Kaya, halen 641 bayanla telefonla görüştüğünü söylüyor. Bu yüzden, günde bin 500 kontörün yetmediğinden yakınıyor... Mahmut Kaya'ya ufukta yeni bir evlilik görünüyor... Şimdilik 4 aday var... "Bu son" diyor ve ekliyor: "Artık yoruldum"
--spoiler--
http://www.tgrthaber.com....df-4501-8d2a-6ac8096fdd29
ağamıza ilişkin 2005 yılında yayınlanan haber içinse:
http://hurarsiv.hurriyet....0449&tarih=2005-12-14
Gündemdeki Haberler