galatasaray

2013-2014 sezonunda tff'nin almış olduğu kısır ve sığ kararın neticesinde yerli oyuncularına çok iş düşecek efsane kulüp.

muslera, sneijder, eboue, drogba, melo ve Chedjou muhtemelen ligin mühim maçlarında oynatılacak yabancı futbolcular olacaktır.

sol kanat sıkıntı çıkartırsa balta'nın yerine riera düşünülecek. ayrıca sabri'ye çok iş düşeceği kesin.

yerli oyuncuların yardırması gerekiyor, daha evvel taffarel, pepescu ve hagi dışında (yer yer capone) yabancı oyuncumuz olmadan efsaneler yaratmıştık.

yine türkiye kupası'nda fatih terim'in tamamı yerli oyunculardan oluşacak kadrolarla çıkacağını düşünüyorum. oyun karakterini tüm oyunculara aşılamak, yedek konusunda alternatifi arttırmak ve "ulan yabancı kısıtlaması olmasaydı iyiydi" demesine gerek kalmayacaktır.

emre, yekta, ve engin'den ekstra performanslar bekliyorum.

şampiyonlar ligi için en kötü çeyrek final oynayacağımızdan adım gibi eminim. bu takımın en az ligdeki kadar yerli oyuncu ağırlıklı olması için elinde geleni yapacak kadro, yönetim ve inanç sahibi olduklarını biliyor ve aslanlarıma başarılar diliyorum.

yürüyedur.
© copyright 2005 - 2026