bugün

heroes hatalari

Sahne: sylar ın mohinder i rehin aldığı ve tavana yapıştırdığı yer.
sylar hedesi bunu* rehin almışken sağlam bir şekilde duvara yapıştırır. ardından peter* odaya girer.* en son sylar peter'ı; beynine bir cam parçası sokarak öldürür. daha sonra mohinder hedesi de sylar'ı yürüyen bir stand ile bayıltır. herneyse efendim; bir sonraki sahnede ise peter'ı, petrelli malikhanesine taşıyan bir mohinder görürüz.
Şimdi diyeceğim şudur: şu birkaç dakikada bile dört adet* hata bulunduran bu dizi bence hatalarını görmezden gelip seyredilmelidir; yoksa düşünmekten* dizinin zevkine varamazsınız.
Şimdi hataları sıralayalım:
1 - sylar buraya gelmeden önce hassas kulaklı bir hanfendiyi boğazlamıştır. daha sonra mohinder'i aramış* fakat salak mohinder'in 911'i aradığını duyunca* yüzüne kapatmıştır. Şimdi bu bilgiler ışığında; sylar neden peter'a dövüşme şansı vermektedir? direk öldürse senarist mi kovulur?
2 - bir insanın ense köküne bir cam parçası sokacaksanız; o insanın size arkasının dönük olması gerekmektedir. peki gerizekalı peter niye sylar gibi bir abazana arkasını dönmüştür? çok mu kant** okumuştur?
3 - sylar gibi bir şahsiyete biraz tahta ile vursanız *acır mı? o nasıl bir tahtadır ki, niki'nin hayvani gücüyle ve bir çelik sopayla indiremediği sylar'ı dakkada bayıltmıştır?
4 - bu mohinder sylar'ın eziyetlerinden çıkıp nasıl peter'ı evine kadar taşır? herkül müdür kendisi; süpermen mi?
Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve beyninizi bu diziyi izlerken off* konumda tutun.