bugün
- vermio12
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio36
- tememda kenka nalaka15
- velvet53
- sözlükte kavga5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı8
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz5
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- true'yi eskorta emanet etmek10
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse5
- gammazlar göreve3
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- başbiraderin profili neden gizli sorusu3
- son gammaz bukucu goku3
- yeni parti31
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- true çaylak olsun kampanyası2
- fake hesabı bile açılmamış yazar2
- hastane randevusu6
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- hazret ktc9
- tai lung6
- insan olmaya ceyrek kala18
- benzetildiğiniz ünlü10
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- true'nin üzerine şişme kadın atmak3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- evli kadın ahlaksızlığı2
- nervio vermio2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- kendime övgü2
- nick vermeden bir yazara seslen2
- adnan oktar9
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- isra suresi 25 ayet2
- nasıl gidiyor hayat6
- dünyaya nur gelecek3
- kuteybe bin muslim3
- opel rekord3
- tarihin en başarılı sporcusu4
- tepenin gözleri filmindeki seks sahnesi3
- cumhuriyet halk partisi16
https://www.youtube.com/watch?v=q1Ynky_Esz8
"işte büyümek böyle bir şeydi, dağılıyorduk artık. bir daha bu avlu hiçbir zaman bu kadar sesle dolmayacaktı, bir daha asla aynı masada yemek yiyemeyecektik büyüdüm ve dağıldık"
eski foça'da geçen aşıkların hikayesi, karma karışık ama acılar hep aynı.
ege'nin çocuklarının dertleri de acıları da aşkları da hep aynı.
nevin ile azim, bahar ile ege, kemal ile eşi dramlar aynıydı aslında hep mazide kalan bir ilk aşk, aşklar uğruna yıkılan yuvalar, yıkılan yuvanın altında ezilen minik adam ve büyürken kaybettiklerine, geçmişinde bıraktığı tüm güzel hatıralara sadece el sallayabilen ege...
aslında bazen o gecenin, o masanın son olduğunu bilmek bile büyük şans insan için. kim bilebilir ki son yenen yemeğin son atılan kahkahanın son "seni seviyorum" ların söylendiği bir gecenin sabahında ıssız bırakılacağını. aynı sabah hem ilk aşkını hem ailesini hem yaşadığı kasabayı kaybettiğini öğrenen ege tüm bunları önceki geceden bilebildiği için şanslıydı bence.
şanslısın be adam, her şeye son bir kez el sallayabildiğin için şanslısın çocuk.
yönetmeni pek başarılı olamasa da hikayesi ve foçası için izlenesi film.
sabah sabah ağlayacak yer arıyorum neden izlediysem.. hem de habersiz bir gecenin sabahında el dahi sallayamadan... bir daha bu evin asla bu kadar kalabalık olmayacağını bilmeyerek, bu sabah neden izledi isem...
"işte büyümek böyle bir şeydi, dağılıyorduk artık. bir daha bu avlu hiçbir zaman bu kadar sesle dolmayacaktı, bir daha asla aynı masada yemek yiyemeyecektik büyüdüm ve dağıldık"
eski foça'da geçen aşıkların hikayesi, karma karışık ama acılar hep aynı.
ege'nin çocuklarının dertleri de acıları da aşkları da hep aynı.
nevin ile azim, bahar ile ege, kemal ile eşi dramlar aynıydı aslında hep mazide kalan bir ilk aşk, aşklar uğruna yıkılan yuvalar, yıkılan yuvanın altında ezilen minik adam ve büyürken kaybettiklerine, geçmişinde bıraktığı tüm güzel hatıralara sadece el sallayabilen ege...
aslında bazen o gecenin, o masanın son olduğunu bilmek bile büyük şans insan için. kim bilebilir ki son yenen yemeğin son atılan kahkahanın son "seni seviyorum" ların söylendiği bir gecenin sabahında ıssız bırakılacağını. aynı sabah hem ilk aşkını hem ailesini hem yaşadığı kasabayı kaybettiğini öğrenen ege tüm bunları önceki geceden bilebildiği için şanslıydı bence.
şanslısın be adam, her şeye son bir kez el sallayabildiğin için şanslısın çocuk.
yönetmeni pek başarılı olamasa da hikayesi ve foçası için izlenesi film.
sabah sabah ağlayacak yer arıyorum neden izlediysem.. hem de habersiz bir gecenin sabahında el dahi sallayamadan... bir daha bu evin asla bu kadar kalabalık olmayacağını bilmeyerek, bu sabah neden izledi isem...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar