bugün

eski sevgili

bi kısmı can acıtmıştır. onarılmaz yaralar açmıştır. ve daha da kötüsü bunun farkında değildir. evet bu lanet insan bi zamanlar geçmişte kıymetli olmuştur. ulan ben bu densizi nasıl sevdim başlar sonra. zamanımı kime harcamışım pişmanlığı. bi zaman sonra konuşmaya başlarsınız. ne yaparsa yapsın hatasını telafi edemeyeceğini bile bile konuşursunuz. içiniz yansa da, elinizden hiçbir şey gelmeyeceğini anlarsınız. ne yapabilirsiniz ki! onsuzluğa alışmışsınızdır. bakın bu hiç sorun değil. ama onun yerine başkasını koyamazsınız. evet bu bi süre geçerli sadece.

zaman geçer...

hani bu şey gibi. bazı insanlar gardrobunda takıntılı olduğu kıyafet vardır. sürekli yeni kıyafetler bulunsa da gardrobunda ona takıntılıdır. belki bi dönem kaldırır. kullanmaz. sonra piyasaya çıkarır yine. atmaz ama kıyamaz ona. işte sonra ya yenisini daha çok sever. ya da sıkılır atar birden.

kaldırmak değil, atmak lazım. öyle yani... hele birde yeniden konuşmanıza rağmen onun sizi bazı yerlere dahil edememesi çekincesi vardır ki. direkt atınız.

gecenin bu saatinde serdar ortaç geldi aklıma. hay allam. hiç de sevmem halbuki.

"seni çöpe atacağım poşete yazık"

ayrıca ikizler burcu fenadır. söylemeden geçemeyeceğim. bize kalırsa en kötü özelliği kararsız olması. feci kararsızdır. böyle sakız alsa bile hangisinden alsam diye uzunca düşünebilir. ama güzel özelliklerinden biriside karar verdi mide (içten sözde değil) çok güzel uygulamaya geçirir.

tebessümler. tebessümler.

konuyla ilgisi yok ama. gelecekte ki sevgilime bi not daha yazdım. zaman zaman çoğaltacağım bunları. bir kısmını ilişkimizin başlarında okumasını isteyeceğim. ilişki ilerledikten sonrada diğer kısımları okutacağım. çok şaşıracak. lan bu kız ne yazdıysa yaşıyoruz diyecek. harika planlarım var beybim. bütün yollar sana çıkıyor. ilerleyen çok yakın zaman da gelebilirsin.