twitter

Boylesine sacma bir sitenin patlamasi cok enteresan aslinda. Yazdigin hicbir sey mantiga sigamayacak kadar kucuk seyler olmasina ragmen, binlerce takipcisi var bir gencin. Bir de soyle bir durum var mesela, adam 99.000 kisi takip ediyor, onu da 124.000 kisi takip ediyor. La olm siktir git boyle hesap mi olur? 124.000'den 100'unu say desen, sayamayacak bir kafanin bu kadar takipcisi ona sutlerini helal etmesinler mesela. ilerde carpilir belki o zaman.

Ayrica, 786 kisi takip ettigimi farz edelim, bes dakika boyunca twitter'a girmesem, eksiksiz yuz tane tweet kacirmis oluyorum? Simdi o yuz tweeti atanlarin sahipleri, benim icin bos atmislar gibi bir sey oldu. O esnada bir son dakika haberi bile kacirmis olabilirim belki. Kaldi ki, platonik takildigim biri var diyelim; ben onu takip ediyorum, o beni etmiyor. Deli gibi de seviyorum mesela kendisini. Atacagi ya da attigi en salak tweet bile benim icin bir masal gibi geliyor olsun. Simdi ben bes dakika twitter'a girmedim, o esnada da o kiz tweet atmis olsun. Sikeyim attigi tweeti ben goremedikten sonra. Her seferinde ta sayfasina gidecek de degiliz, tweet atmis mi diye. Yani gercekten cok zirva insanlarin zirva tweetleriyle dolu olan bu sitede buyuk eksiklikler mevcut...

Soyle dusunelim,

Mesela bir grup seceyim, o sectigim grubun attigi tweetleri ana sayfayi actigimda en tepede kalsin ki istedigim kisilerin attigi tweetleri kacirmis olmayayim. Son dakika transferleri, magazin haberlerini veya dedigim gibi platonik takildigim kizin twitter hesaplari olarak dusunebilirsiniz bunu. Simdi azizim, bana ne hilal cebeci'nin attigi tweetten. Takip ettigimiz yok sukurler olsun fakat bu tarz sacma tweetleri rt yapanlar filan da var yani, uyuz oldugum.

Edit vermek istiyorum: direniste cok yardimci olmustur, allahi var. ona lafimiz da yok zaten. Ya zaten herkes bir konu uzerine tweet attigi icin * kacirdigimda eskilere donmeme gerek kalmiyor, herkes hep bir agizdan bir yerde bir vuku olduklarini soyledikleri icin. Davulcu vedat'in attigi her tweetin altina imzami atabilirim, komik cocuklar. *
© copyright 2005 - 2026