bugün

ergün poyraz

kitaplarını veya yazılarını konu dışında tutuyoruz, yanlış ve hatalı ise tarih gereken en ağır cezayı verecektir, kitapları hala satılmaktadır.

yazarın tutuklanmasıyla ilgili bilmemiz gereken açıklama savcılık tarafından yapıldı;

"Poyraz'ın tutuklanmasına, evinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler neden oldu. Savcı Öz, Poyraz'ın tutuklanma talebine gerekçe olarak "yasa dışı örgüte üye olmak", "devletin güvenliğine ilişkin gizli bilgileri ele geçirmek" ve "kişisel bilgileri ele geçirmek" suçlarını gösterdi."

yukarıda ki suçlardan dolayı tutuklanan birisine herhangi bir demokratın, bir aydının destek çıkması veyahut insanların bunun beklentisi içinde olması saçmalıktır poyraz herhangi bir fikrinden veyahut yazısından dolayı tutuklanmıyor devletten gizli belge çalmak, yasa dışı örgüte üye ( ülkemizde ki tek terör örgütü pkk değil teröristin pkk lısı veya bilmemnelisi diye ayrımı olmaz hepsi aynı b.k) olmaktan tutuklanıyor.

vatansever güç birliği hareketinin terör örgütü olup olmadığı henüz kesinleşmemiştir buna zaten klavye başında biz karar veremeyiz, yargı doğru kararı verir ve gerçekler ortaya çıkar diye umuyoruz.