bugün
- dün gece ne oldu9
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sırrı süreyya önder16
- insan olmaya çeyrek kala8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması4
- araba sileceği5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- popeyes6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- gocu35
- sarapci koala59
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- iki tas çorba4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor2
- kürt hareketi2
- çomar sahiplenme3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- sözlükteki bayan azlığı6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- resmine 31 çektim de yattım5
- gammaz çetesi8
- günün sözü26
- şarapçının mal varlığı5
- hristiyanlık3
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- deniz gül3
- fetö mitolojisi3
- ellerim boş gönlüm hos2
- el chadaille bitshiabu9
- tulumba tatlısı7
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- ellerim bos gonlum hos29
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
ölüm günün nadir hatırladığım simalardan. her zamanki gibi bir sabah kahvaltısı esnasında 5.sınıftayken(burdan yaşımı belli etmiş oldum neyse) kahvaltımı büyük bir iştahla yapıp kalan 15 dakikalık süreç için televizyon izleyeyim dedim. şimdi sabah haberlerini izliyorum deseniz ha ha lan 5.sınıfta oturulur haber mi seyredilir dersiniz ama açıklayayım, bir kere akşam haberlerini hiç sevmiyorum nedense bu sabah haberleri bir keyifli geliyordu bana, güzel oluyorlardı, birde o zamanlar büyük adam olmaya özeniyordum aslında. her izlediğim filmde, dizide beynime büyük adamlar sabah kalkar ve televizyonu açıp haber seyreder sonra kahvaltısında gazetesini okur diye bir algı vardı. o dönem böyle gazete imkanım olmadığı için yapmadım bunu, imkan bulduğumda da yemek yerken bir şey mi okunurmuş lan deyip okumam hala. evet işte tam öylesi bir anda önlüğüm düğmelerini iliklerken, yakalağımı takarken bir haberde alt yazıda kemal sunal öldü alt yazısı. o zamana dek ne böyle bir yakınımı, ne de böyle herhangi bir ölüm haberinin farkında olurdum. bana gelen ilk ölüm haberi bu olmuştu, olum o nesil olarak ünlüleri say desen ilk kemal sunal derdi bizim yaşımızdakiler internet mi vardı torrenten film indirip izleyelim, doğru dürüst sinema mı var ki biz gidelim. akşam asmalı konaklar, zerdalar*** olursa hababam sınıfı, zübük, tosun paşa, zübük, çöpçüler kralı onları izlerdik işte. evet o haber ve ben gözüm yaşlı mutfağa gidiyorum anne kemal sunal ölmüş, sanki annemden bir yakınımızı kaybetmişiz gibi bir tepki bekliyorum ama nafile bir ufak tepki verdi geçti ben ise insanlar ölüme karşı nasılda soğuk diye hayatı sorguluyorum çocukluk işte ne yapasın. o halde okula gidiyorum işte sonrası yok.
hemşehrimin** ölüm haberi ilk kez hissedişimdi ölümü, ilk kez bir ölüme ağlayışımdı. ilk aldığım ölüm haberiydi kemal sunal'ın ölümü. üzerinden geçen 13 yılda sanki hiç ölmemiş gibi hissettiren de nadir insanlardan. hala gülüyoruz, hala izliyoruz ve muhtemelen torunlarımız dahi izleyip gülecek. bu vesileyle söyleyelim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
hemşehrimin** ölüm haberi ilk kez hissedişimdi ölümü, ilk kez bir ölüme ağlayışımdı. ilk aldığım ölüm haberiydi kemal sunal'ın ölümü. üzerinden geçen 13 yılda sanki hiç ölmemiş gibi hissettiren de nadir insanlardan. hala gülüyoruz, hala izliyoruz ve muhtemelen torunlarımız dahi izleyip gülecek. bu vesileyle söyleyelim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar