bugün
- kitap önerir misiniz8
- limonlu makarna8
- diamond bosphorus16
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- birader ne demek10
- yazarların nickleri nereden geliyor8
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- traktörü olan yazarlar6
- nervio hamferdi4
- nervio burak demirbilek evliliği7
- tai lung18
- ismet gürbüz9
- gocu meriç7
- yeni parti46
- sozlugun hafizasi6
- damarlı ayak3
- mehdi beklentisi5
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- deccal'in sozluge gelmesi4
- baş meriç7
- bana onu sormayin birader4
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- kıymasız lahmacun3
- 2pac3
- salçalı kıymalı makarna3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- aykolik'in hiç yaşlanmaması2
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- perdenin ardındakiler'in en iyi şarkısı2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- geçmişe özlem2
- kürtçülerin abd ve israil'i destekleme sebebi2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- kürt çeteleri2
- ermeni çeteleri2
- öykü serter8
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sular kesikken gelen kaka3
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- parayla limon almak3
ülkemizdeki bu diziye olan ilgisizlik milletimin zevksizliğini göz önüne sermektedir.
şahsım yabancı dizi manyağıdır. ilk böyle yabancı dizi izlemeye başladığım vakitler mad men'e başlamış; bu ne sıkıcı anlamsız bir dizi amk diyerek yarıda bırakmıştım (bu paragraf utancımdır).
neyse, arada belki elli çeşit dizi izlememin ardından övgülerle birlikte tekrar başladım. bir de ne göreyim, anam dizi müthiş.
kitap kurtlarına şu şekilde anlatmak idrakı kolaylaştıracaktır: cin ali, ayşegül tatilde gibi kitaplarla okuma hayatına mola verip yıllar sonra suç ve ceza, efendime söyleyim savaş ve barış vs kitaplarla okuma hayatına dönüş yapmak olduydu benimki.
mad men derin, altında anlamlar barındıran, duygu sömürüsüne hiçbir şekilde yer vermeyip; bilhassa şahsımı dehşet duygulandıran, insan psikolojisini alt üst eden bir yapımdır. sinema- dizi sektörünü nasıl gördüğünüzü bilmem ama benim için mad men bir sanattır.
söyleyecek çok sözüm var bu konuyla ilgili lakin toparlayamam.
her karakteri özellikle roger sterling, peter campbell, peggy olson ve elbette don draper apayrıdır. üzerlerine teker teker roman yazılır.
şahsım yabancı dizi manyağıdır. ilk böyle yabancı dizi izlemeye başladığım vakitler mad men'e başlamış; bu ne sıkıcı anlamsız bir dizi amk diyerek yarıda bırakmıştım (bu paragraf utancımdır).
neyse, arada belki elli çeşit dizi izlememin ardından övgülerle birlikte tekrar başladım. bir de ne göreyim, anam dizi müthiş.
kitap kurtlarına şu şekilde anlatmak idrakı kolaylaştıracaktır: cin ali, ayşegül tatilde gibi kitaplarla okuma hayatına mola verip yıllar sonra suç ve ceza, efendime söyleyim savaş ve barış vs kitaplarla okuma hayatına dönüş yapmak olduydu benimki.
mad men derin, altında anlamlar barındıran, duygu sömürüsüne hiçbir şekilde yer vermeyip; bilhassa şahsımı dehşet duygulandıran, insan psikolojisini alt üst eden bir yapımdır. sinema- dizi sektörünü nasıl gördüğünüzü bilmem ama benim için mad men bir sanattır.
söyleyecek çok sözüm var bu konuyla ilgili lakin toparlayamam.
her karakteri özellikle roger sterling, peter campbell, peggy olson ve elbette don draper apayrıdır. üzerlerine teker teker roman yazılır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar