bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- geceye bir söz bırak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi2
- aquila bicipite8
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- semum3
- gazlamak2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
windows 8 ile gelen übersonik tarayıcı. evet efendim yanlış duymadınız. internet explorer'ın herhangi bir sürümü için böyle bir entry gireceğimi rüyamda görsem inanmazdım. lakin microsoft bu sefer öyle bir yamulttu ki beni kendisinden vazgeçemiyorum.
bazı hippi elit ve marjinal kesimler tarafından hala bir şekilde eleştirilmeye çalışılıyor. marka ile fark yaratmayı hayat düsturu haline getirmiş güruh tarayıcı sektöründe internet explorer'ı eleştirmeyi misyon edinmiş. son sürümüne kadar bu kitleye hak vermemek elde değildi. ancak 10. sürümü ile bu kitlenin karalamaları koca bir yalandan öteye gidemeyecektir.
özellikle windows 8 ile inanılmaz derecede stabil şekilde çalışıyor kendisi. java, flash gibi eklentileri en sorunsuz şekilde çalıştıran tarayıcı ünvanını sonuna kadar hak ediyor. o nasıl bir hız o nasıl bir sorunsuzluk diye sormak istiyorum kendisine.
son zamanlarda chrome'ın özellikle flash sorunu aşikar. firefox'un ise eklentiler ile ilgili sorunları ve gereksiz bir çok güncellemesi kullanılamaz hale getiriyor kendisini. iş bu haldeyken chormium açık kaynak kodunu kullanan yandex.browser ile yandexliyordum, lakin kendisi de olur olmaz yerlerde donmaya başladı. bilgisayarı aldığımdan beri bir kez kullanmadığım internet explorer'ı bir deneyeyim dedim. denememle hayran kalmam arasında saliseler bile geçmemiştir. zira simgesine tıkladığım anda küt diye karşıma geldi kendisi. bir çok java ve flash destekli sitede kendimce denemeler yaptım. üzülerek söylüyorum şu an için piyasadaki en iyi tarayıcı kendisidir. evet üzülerek söylüyorum çünkü simgesinden dahi nem kaptığım bir tarayıcıydı kendisi. masaüstünden ve bütün kısayollardan simgesini kaldırırdım. bu derece nefret ederdim kendisinden. ancak bu denli başarılı olması bu denli sorunsuz olması kendisiyle uzun süre ilişki yaşayacağımızı gösteriyor.
marjinal olmak adına kendisini karalamaktan vazgeçmeliler artık. internet explorer 10 her şeyi ile olmuş bir tarayıcıdır zira. bunu söyleyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi fakat ''gönül rahatlığı ile kullanınız, kullandırtınız efendim.''
bazı hippi elit ve marjinal kesimler tarafından hala bir şekilde eleştirilmeye çalışılıyor. marka ile fark yaratmayı hayat düsturu haline getirmiş güruh tarayıcı sektöründe internet explorer'ı eleştirmeyi misyon edinmiş. son sürümüne kadar bu kitleye hak vermemek elde değildi. ancak 10. sürümü ile bu kitlenin karalamaları koca bir yalandan öteye gidemeyecektir.
özellikle windows 8 ile inanılmaz derecede stabil şekilde çalışıyor kendisi. java, flash gibi eklentileri en sorunsuz şekilde çalıştıran tarayıcı ünvanını sonuna kadar hak ediyor. o nasıl bir hız o nasıl bir sorunsuzluk diye sormak istiyorum kendisine.
son zamanlarda chrome'ın özellikle flash sorunu aşikar. firefox'un ise eklentiler ile ilgili sorunları ve gereksiz bir çok güncellemesi kullanılamaz hale getiriyor kendisini. iş bu haldeyken chormium açık kaynak kodunu kullanan yandex.browser ile yandexliyordum, lakin kendisi de olur olmaz yerlerde donmaya başladı. bilgisayarı aldığımdan beri bir kez kullanmadığım internet explorer'ı bir deneyeyim dedim. denememle hayran kalmam arasında saliseler bile geçmemiştir. zira simgesine tıkladığım anda küt diye karşıma geldi kendisi. bir çok java ve flash destekli sitede kendimce denemeler yaptım. üzülerek söylüyorum şu an için piyasadaki en iyi tarayıcı kendisidir. evet üzülerek söylüyorum çünkü simgesinden dahi nem kaptığım bir tarayıcıydı kendisi. masaüstünden ve bütün kısayollardan simgesini kaldırırdım. bu derece nefret ederdim kendisinden. ancak bu denli başarılı olması bu denli sorunsuz olması kendisiyle uzun süre ilişki yaşayacağımızı gösteriyor.
marjinal olmak adına kendisini karalamaktan vazgeçmeliler artık. internet explorer 10 her şeyi ile olmuş bir tarayıcıdır zira. bunu söyleyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi fakat ''gönül rahatlığı ile kullanınız, kullandırtınız efendim.''
güncel Önemli Başlıklar