bugün

beşiktaş

Alper potuk'a 6 milyon Euro veremeyecek takımım. iyi ki de veremiyor.

Not: Alper iyi oyuncudur, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.

Forvetten önce sağ ve sol beke önemli takviyeler yapması gereken, orta sahayı çift yönlü haline getirmesi gereken, defansa kaliteli bir Türk oyuncu alması gereken, kanatları Holosko ve Olcay gibi forvette de oynabilen isimler olması gereken, ilerde de bitirici vuruşları çok iyi yapabilen bir forvete ihtiyacı olan takımım.

Bak 10 milyona böyle takım kurulur.

Cenk kalede iyi. Yedek olarak ospina gelirse iyi olur.

Kalması gerekenler: Øğuzhan (fiziksel olarak güçlenmeli, çalım becerilerini geliştirmeli), Olcay(savunma nedir bilmiyor ama hızlı ve mücadeleci), Holosko ( adı Beşiktaş'la bütünleşti kesinlikle kalmalı iyi bir yedek) fernandes (mutsuzsa gidebilir ama fernandesi taraftarın önüne atanlar giderse çok daha iyi olur), Necip ( biraz daha sorumluluk almalı kritik hataları olabiliyor), niang ( tecrübesiyle gelecek sezon bize faydası olabilir) ibrahim toraman ( kaptan kalmalı) ersan (performansından memnun değildim daha çok çalışmalı) Sivok ( kralımız benim için ferdiden bile önemli) ismail köybaşı ( uzun bir sakatlıktan sonra uzun bir çalışmanın sonucu formasıyı hak edebilir. Bomba gibi dönebilir. Acele etmemeli) Mustafa pektemek ( top kontrolü zayıf) almeida ( özverisiz bunu buraya istemeyerek yazdım) giderse iyi bir forvet alınmalı.

Gitmesi gerekenler: Samet Aybaba ( tek artısı takım oyunuydu o da ilk yarı için geçerliydi. Gençlere önem veren t. D. Sanıyorduk, yanılmışız) ve sametin getirdikleri.
© copyright 2005 - 2026