bugün

alper potuk

9 mayısta alper potukla ilgilenmiyoruz diye beyanatlar veren fenerbahçe nin, sırf galatasaray zarara girsin fiyat artsın diye çirkeflik yaparak transfere karıştığı, kendisi kadar çirkef olmayan sidik yarışına girmeyecek kadar profesyonel ve demokratik bir yönetime sahip galatasaray ın olaydan çekilince, eskişehirin alperi, alperin anasına küfür edenlere kitlediği transfer sonrası bu tip yazılar ve hezeyanlar olacaktır. ta ki galatasaray ın yapacağı ilk transfere kadar. beşiktaştan aldıkları kangalı nerelerine sokacaklarını bilemeyenler, alperi alıp turşunu kurabilirler. fenerbahçe için büyük transfermidir? hemde nasıl.

mehmet topal, meireles gibi oyuncular varken alper in gelmesi (ki ben alper i gökhan gönül gibi diğer takım taraftarlarının saygısını kazanacak bir oyuncu olarak görüyorum umarım yanılmam) fenerbahçe ye artı bir katkı yapacağı kesin.

ancak galatasaray a gelseydi, melo nun iyi bir alternatifi olarak görülecekti. bu çok açık. melo lu bir galatasaray da ilk 11 de oynayıp oynayamayacağı kesin değil. belki de alper için daha hayırlı olmuştur.

bu transferin ardından sonra ne olur? şu olur. galatasaray gider gökhan inler i alır. önümüzde ki senelerde şampiyon olmaya devam eder. aziz ve aykut kendilerini parmaklaya devam eder ve konu kapanır.