bugün

leyla zana

sadece bir hafta içinde neler demiş bu insanımsı bi bakalım,

apo bizim imralıdaki önderimizdir.

başka,

türkiye yi eyaletlere böl ve kürdistanı kur.

şimdi de bu konuşmanın yapıldığı ülkeyi ABD olarak ve yapan kişiyide ladin yanlısı birisi olarak düşünelim, şöyle birşey çıkıyor ortaya;

ladin bizim önderimizdir.

abd nin güneydoğusunda bağımsız bir devlet kur. * *

bu durumda abd nin sadece bu konuşmayı yapan kişiye neler yapacağını gözünüzün önüne getirin ve bizim neler yap(ma)dığımızı düşünün. Amerika anında konuşmayı yapan kişiyi tutuklayıp, o filmlerde gördüğümüz cezaevlerinden birine koyup bir yıl boyunca türlü işkenceler edip bir yılın sonunda da asmaz mıydı ?

peki biz ne yapıyoruz; daha önce yaptığı türkiye yi bölücü konuşmalarından veya söylemlerinden birkaç ay cezaevinde yatırıp sonra tekrar salıveriyoruz ve tekrar bu tür konuşmalar yapmasına zemin hazırlıyoruz. Tamam türlü işkenceler yapalım anca akılları başlarına gelir demiyorum, ama en azından türkiye nin bölünmez bütünlüğüne her ne koşulda olursa olsun dil uzatan, kendilerini bütün kürtlerin sözcüsüymüş gibi lanse edip aslında yalnızca pkk uzantılarını temsil eden insanların bu tür tavırlarını 3 5 ay veya 1 sene değilde çok daha ağır cezalar uygularsak, zannediyorum ortamı bukadar boş bulup, bu kadar saçma sapan cümleler kuramazlar.

bitti,