bugün
- iş yerindeki orospu çocukları4
- ingilizce bilmeyen akademisyenler4
- true nickli yazar22
- selam verilen kızın siklememesi3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay3
- yazılımcıların flört edememesi6
- asrın soygunu10
- bahar feyzan2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- manisada okul saldırısı18
- tai lung vs gocu22
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- sabahları nefret edilen şeyler7
- meb'in usule aykırı ücret dağıtması2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- bekarlığın avantajları3
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- kullanıcı adı değişmiyor3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- sarı poşet kudurtması13
- sabahları sevilen şeyler8
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- et döner dürüm9
- evliliği ayakta tutan güçler13
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- marimar2
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- bu ne soğuk amk5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- teslimiyet4
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- ölümden korkuyor musunuz34
- türkiye de muhalefet var mı9
- claudian clouds42
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
ankara'nın en güzel yanı istanbula'a dönüşüdür sözünü sonuna kadar haklı çıkaran şehir. bu sözden sıkılan ve eleştiren ankaralılar var hatta behzat ç. bir bölümünde "gidin o zaman" türü bir şeyler söylemişti. kusura bakmasınlar ama zaten mecbur olmayan adam ankarada neden yaşar çözemedim ben.
görülen en bariz şey çok eski bir şehir olması. yani binalar, yollar, üst geçitler, her şey eski. bazı kişiler twitterda vakit geçirmekten kente bir şeyler yapmayı unutmuş sanırım.
bir tane meydan * ve burdan ayrılan 3-4 tane caddesi var. her yeri yürümek 2 saat sürer, araba veya otobüsle gitmek de aynı. caddeleri dar olduğu için trafik sıkıntısı var. ayrıca benim denk geldiğim otobüs şöförleri medeniyet olarak istanbuldan 20 yıl geride. öyle ki adam inecek yolcu varken 2 durak boyunca durmadı, bir diğeri de 30 derece sıcakta klima yerine kalorifer açtı ve 10 dk kadar kapatmamakta ısrar etti. metro desen zaten 4-5* duraktan ibaret hafif raylı sistem.
güzel bulduğum tek yanı ise kaldırımların çok geniş olması. biraz mecburiyetten de olsa herkes yürüyor ve dikkatimi çeken bir konu da insanların kilolu olmaması. o kadar yürümeye kilo kalmıyor tabi. ayrıca istanbula kıyasla ucuz bir şehir ama hangi şehir istanbuldan pahalı ki zaten ?
bir istanbullu olarak beni en çok şaşırtan şey ise deniz olmaması * yani aslında deniz olsa 1 hafta falan yaşanılır bir şehir*. zaten her yere yapay göller ve süs havuzları yapılmış, başka türlü halkın su görme şansı yok. yeterince yeşil alan da yok, yol kenarlarında olan ağaçlar da yeşil değil zaten, şehrin mat görüntüsüne ayak uydurmuşlar.
sonuç olarak mecburiyetten 24 saatimi geçirdiğim ankara hakkında fikirlerim bunlar. hadi ordan diyenler olacak eminim ama kendilerine bir sorsunlar, başkent olmak haricinde ne özelliği var ?
görülen en bariz şey çok eski bir şehir olması. yani binalar, yollar, üst geçitler, her şey eski. bazı kişiler twitterda vakit geçirmekten kente bir şeyler yapmayı unutmuş sanırım.
bir tane meydan * ve burdan ayrılan 3-4 tane caddesi var. her yeri yürümek 2 saat sürer, araba veya otobüsle gitmek de aynı. caddeleri dar olduğu için trafik sıkıntısı var. ayrıca benim denk geldiğim otobüs şöförleri medeniyet olarak istanbuldan 20 yıl geride. öyle ki adam inecek yolcu varken 2 durak boyunca durmadı, bir diğeri de 30 derece sıcakta klima yerine kalorifer açtı ve 10 dk kadar kapatmamakta ısrar etti. metro desen zaten 4-5* duraktan ibaret hafif raylı sistem.
güzel bulduğum tek yanı ise kaldırımların çok geniş olması. biraz mecburiyetten de olsa herkes yürüyor ve dikkatimi çeken bir konu da insanların kilolu olmaması. o kadar yürümeye kilo kalmıyor tabi. ayrıca istanbula kıyasla ucuz bir şehir ama hangi şehir istanbuldan pahalı ki zaten ?
bir istanbullu olarak beni en çok şaşırtan şey ise deniz olmaması * yani aslında deniz olsa 1 hafta falan yaşanılır bir şehir*. zaten her yere yapay göller ve süs havuzları yapılmış, başka türlü halkın su görme şansı yok. yeterince yeşil alan da yok, yol kenarlarında olan ağaçlar da yeşil değil zaten, şehrin mat görüntüsüne ayak uydurmuşlar.
sonuç olarak mecburiyetten 24 saatimi geçirdiğim ankara hakkında fikirlerim bunlar. hadi ordan diyenler olacak eminim ama kendilerine bir sorsunlar, başkent olmak haricinde ne özelliği var ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar