bugün
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası13
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- ne kadar yaşlısın5
- iltica36
- çalışarak zengin olmak5
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- izmir bombası12
- nervio'nun erkek olması26
- nihavent reyiz5
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek2
- sözlükteki ılık ve samimi aile ortamı2
- game of thrones taki kerhaneci21
- sözlükteki anaerkil düzen6
- osman arıkan nacar5
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu4
- ak partilinin okumuşu2
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması3
- seküler milliyetçiler3
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- yazılımcıların flört edememesi4
- günün yorumu5
- arnavutça çanakkale türküsü2
- teker gel oğlum much much much2
- arapperest gürcüler4
- türkiye vs azerbaycan4
- özelden muzunu atan yazar14
- anın fotoğrafı2
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları3
- bekir bozdağ6
- saçını sarıya boyatan esmer kadın2
- yolsuzluk3
- 4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız4
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek8
- true'nun gündem hakkındaki açıklamaları4
- a milli takım'ın 38 yıl sonraki yenilgi serisi3
- rusya da laboratuvar faciası veba paniği5
- pastırma yazı2
- belediyede çalışan temizlik işçisinin aldığı maaş5
- anın görüntüsü27
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması10
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı9
- müge anlı ile tatlı sert2
- italya 3 türkiye 12
- filistin4
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- bana onu sormayin15
- kıymalı börek4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
#19718138 biri beni durdursun, 20 dakikadır gülüyorum. *
Tebrik ettiğim yazar.
--spoiler--
jean-marc ayrault: hiçbir şey eskisi gibi değil. sen olayı çarptırıyorsun. hep kendine yontuyorsun davos çıkışın ile atarlandın olmadı! david kardeş haklı, piyasada silah satış rakamımız düştü. sen satıyorsun silahları...
paşalı sinirlendi ama kendine hakimdi...
paşalı: obama abiniz halleder bu işleri... bizim kimseyle bir derdimiz yok.
obama: herkes şekil derdinde paşalı! sen istediğini alıyorsun ama bizim payımız ne olacak?
hollanda başbakanı mark rutte kralından aldığı talimatlar doğrultusunda konuşmak istiyordu. kral adına konuşacağı için sert bir tonlama ile lafa girmek istedi...
mark: benim sözüm kesilirse bir daha konuş....
paşalı: ya seni dinleyen kim amk sen bi otur yerine git kralına selam söyle alırım aklını!
obama: aynen paşalı seni dinliyoruz bu dalyarak konuşmasın. sen sus amk kral soytarısı.
paşalı: söylediğim gibi bizim bir derdimiz yok. olursa kendimiz çözeriz! ha bizden bir derman dileyen varsa adres beyaz saray değildir! angaradır bunu demeye geldim! *
obama: bunlar abinin lafımıdır senin lafın mıdır?
paşalı etrafa baktı yine gülümsedi...önce arkasına doğru yaslandı sonra masaya eğildi herkese dik-dik bakıyordu. tespihini hızlı hızlı çekiyordu.
paşalı: tek kaldın diye saymayı mı unuttun barak? şeyhim bir ben bir! hepiniz bir, biz bir!
obama sinirlerine hakim olmakta zorlanıyordu cia başkanı john ile göz göze geldiler...
--spoiler--
Tebrik ettiğim yazar.
--spoiler--
jean-marc ayrault: hiçbir şey eskisi gibi değil. sen olayı çarptırıyorsun. hep kendine yontuyorsun davos çıkışın ile atarlandın olmadı! david kardeş haklı, piyasada silah satış rakamımız düştü. sen satıyorsun silahları...
paşalı sinirlendi ama kendine hakimdi...
paşalı: obama abiniz halleder bu işleri... bizim kimseyle bir derdimiz yok.
obama: herkes şekil derdinde paşalı! sen istediğini alıyorsun ama bizim payımız ne olacak?
hollanda başbakanı mark rutte kralından aldığı talimatlar doğrultusunda konuşmak istiyordu. kral adına konuşacağı için sert bir tonlama ile lafa girmek istedi...
mark: benim sözüm kesilirse bir daha konuş....
paşalı: ya seni dinleyen kim amk sen bi otur yerine git kralına selam söyle alırım aklını!
obama: aynen paşalı seni dinliyoruz bu dalyarak konuşmasın. sen sus amk kral soytarısı.
paşalı: söylediğim gibi bizim bir derdimiz yok. olursa kendimiz çözeriz! ha bizden bir derman dileyen varsa adres beyaz saray değildir! angaradır bunu demeye geldim! *
obama: bunlar abinin lafımıdır senin lafın mıdır?
paşalı etrafa baktı yine gülümsedi...önce arkasına doğru yaslandı sonra masaya eğildi herkese dik-dik bakıyordu. tespihini hızlı hızlı çekiyordu.
paşalı: tek kaldın diye saymayı mı unuttun barak? şeyhim bir ben bir! hepiniz bir, biz bir!
obama sinirlerine hakim olmakta zorlanıyordu cia başkanı john ile göz göze geldiler...
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar