bugün

recep tayyip erdoğan

star tv'de yayınlanan "türkiyenin seçimi" programında ananı da al git sözü için (öyle izlenim adı altında yanlı yalakalık yapacak olanlara atfen orijinal metin olarak yazıyorum); "Benim orada ona söylediğim bu ifadeyi kim duymuş, nasıl duymuş? Onu da bilemiyorum. Böyle bir ifade söylenmiş mi, söylenmemiş mi? Öyle söylediğimi ifade edelim, küfür mü? Böyle bir küfür var mı terminolojimiz içinde. Ananı da al git. Siyasetin içinde böyle sloganlar çok."* diyerek hayatımın en içli ve vibrasyonlu "oha"sını çektirtmiş, yarın seçilemezse de "tek başıma iktidar olamazsam siyaseti bırakırım" söylemini "Benim orada söylediğim bu ifadeyi kim duymuş, nasıl duymuş? Onu da bilemiyorum. Böyle bir ifade söylenmiş mi, söylenmemiş mi? Öyle söylediğimi ifade edelim, yanlış m?" şeklinde kıvırtacağının sinyallerini vermiş, türk siyasetine rast gelmiş en yanar dönerli boşbakan.

sabah söylediğini akşam reddetmesi*yle anılacağı gibi her türlü kanıtı da olsa bir olayı muhteşem pişkinliğiyle reddedecek derecede idraktan uzak tüccar zihniyetiyle de dimağlarda yer edecektir muhtemelen.

(bkz: ben sana ayar vermem demedim ayar tutmazsın dedim)

gülme kriziyle gelen düzelti: yandaşları "tek başına iktira olamazsam siyaseti bırakırım" bile demediğini iddia edecek kadar boşbakanlarının yalayıcısı olmuş, "pişkinlikte nasıl daha extreme olunur" taktiğiyle dört nala koşturmuşlar. çok güldüm lan. bi daha de bakiyim "demedi öyle bişey" diye. *
güncel Önemli Başlıklar