bugün

kate upton u beğenmemek

-kadında aranan özelliklerden birinin bel olması. bunu söyleye söyleye artık şairi yazarı edebiyatçısı ölmüş gebermiş ince bel diye diye.
- göze sokulan herşeyin bir süre sonra itici olması, beğenilen kişinin bi süre sonra kendini tanrıça gibi görmeye başladığını farketmek ve buna biz sebep oluyoruz diyerek hayranlarının soğuması
-insanın zamanla aşık olduğunu sandığı kişiden bile soğuyabilmesi, bu durum hele sıradan kişiye hiç bi şans tanımamakta.
-zamanla kusurlarını farketmek, bacaklarının yara bere çürük içinde olup, poposunun sönük olması, göbeğinin bildiğin büyük değil geniş olması,
-bi kızı erkekten ayırt eden en önemli özelliklerden kıl konusu, kişide bariz şekilde tüylenme olması, bu illa kötülemek değil, hormonel bir problem olduğu ortada zaten. illa bıyık da değil, suratın genel olarak gözenekler ve tüylerle dolu olması.
-o kadar parası olmasına rağmen bu tüyler için bi çabası olmaması, hayran kitlesinin ulan nasıl da götünü kaldırdık acaba ki durumu varken bu halde gezebiliyor düşüncesi.

bunlardan birini ya da birkaçını farketmiş kız ya da erkeğin yaşadığı durumdur. ben kıskanç biri olduğumu sanmıyorum. ama kıskanacağım durumlar olursa da bu kate upton değil, salma hayek olur, kısacık boyuna rağmen kalça göğüs bel uyumunu kıvrımlarını, kaç yaşında olmasına rağmen hala şaka gibi olmasını, uzun siyah saçlarını, sağlıklı esmer tenini, kara kaşını kara gözünü altını çizerek anlamlı bakan gözlerini kıskanırım. bunu değil.
güncel Önemli Başlıklar