bugün

anal seks

karşılıklı güven, hijyen ve sabrın öneminin had safhada olduğu cinsel aktivite.

öncesinde mümkün olan durumlarda lavman yapılmalı. mümkün değilse de kadın tuvalet ihtiyacını giderip mümkün olan en iyi şekilde temizlenmeli. fakat her durumda prezervatif ve kayganlaştırıcı (tercihan vazelin) kullanılmalı.

penetrasyon öncesinde kadınımızın mis kokulu göt deliğini penetrasyona hazırlamamız gerekiyor. hijyenin önemi en çok bu noktada öne çıkıyor.hazırlık aşamasında öncelikle dil darbeleriyle göt deliğinin tadına varılmalı. az sonra içini dolduracağınız haz yuvasına açılan bu kapı oldukça hassas ve narin bir yapıdadır. dil hareketleriniz deliğin gevşeyerek az sonra gerçekleşecek hunhar penetrasyona hazırlanmasını sağlar. deliğin pürüzsüz ve yumuşak çevre kısmını yalayıp partnerinizin tüylerini diken diken ettikten sonra yavaş yavaş iç dokusunun tadını hissedebilmek için dilinizle baskı uygulayın. aldığınız hafif tatlımsı tatla ağzınızın suyu akacak ve delik, parmaklarınızın girebileceği kadar kayganlaşmış olacak. hemen sikinizi çıkarıp aygır gibi zorlamayın. partneriniz henüz hazır değil. sabrın önemi bu noktadan sonra kendisini göstermeye başlıyor. sabırsız davranırsanız partnerinizi bir daha denememek üzere anal seksten soğutabilirsiniz.

dilinizle gevşetip ıslattığınız deliğe önce bir parmağınızı çok fazla zorlamadan sokun. (bu nokta kayganlaştırıcıyı devreye sokmak için erken. halen deliği yalayarak daha çok gevşetmeniz gerekebilir. deliğin güzel tadı yerine kayganlaştırıcının tadını almak istemezsiniz.) tek parmak rahatça giremiyorsa partneriniz henüz hazır değildir. dille uyarıp ıslatmaya devam edin. partnerinizin amı da bu arada ıslanmış olacağından buradan da yardım alabilirsiniz. tek parmağınız rahat rahat partnerinizin deliğinde gidip gelebilir hale geldikten sonra hazırda bulunan kayganlaştırıcıyı iki parmağınıza birden bolca sürün. daha sonra yavaşça iki parmağınız da rahat rahat hareket edebilir hale gelene kadar ritmik hareketlerle girip çıkın. bir süre bu giriş çıkışa devam ettikten sonra artık partneriniz penetrasyona hazır hale gelmiştir. prezervatifi takmayı unutmadan sikinizi bol miktarda kayganlaştırıcıyla sıvayın. ilk etapta yine de çok acele etmeyin. sikiniz partnerinizin içini doldurduğunda ne kadar hazır olsa da canı acıyacak. partnerinizin tepkilerini ölçerek yavaşça içine doğru yüklenin. sikiniz de artık zorlanmadan gidip gelebilir hale gelene kadar hareketlerinizi yavaş ve yumuşak olarak sürdürün. artık verdiğiniz emek ve sabrınızın karşılığı olarak, goncayken tam açılmış bir güle dönüştürdüğünüz deliği gönlünüzce sikebilirsiniz.

penetrasyon için partnerin yüzüstü yatması ya da domalması sık kullanılan pozisyonlar olmasına rağmen ben, partnerimin yan yatarak memeleri ve yüzünün bana dönük olmasını tercih ediyorum. boş boş gidip gelmektense partnerimin acı ve zevk karışımıyla kendinden geçen yüz ifadesini izlemeyi, memelerini öpücüklere boğmayı seviyorum.

tüm güzelliklerine rağmen anal seks, o birleşme esnasında tek cinsel aktivite olarak görülmemelidir. böyle olursa seksin asıl amacı olan karşılıklı tatmine ulaşmak göz ardı edilmiş olur. bencillik sekste zevkin katilidir. ne olursa olsun bir kadının sadece anal seksle orgazma ulaşması pek mümkün değildir. bu nedenle anal seks öncesi ya da sonrasında vajinal seks gerçekleştirilmelidir. en azından anal seks sırasında partnerin klitorisi ve vajinası elle veya seks oyuncaklarıyla uyarılmalı, partner doyuma ulaştırılmalıdır.