bugün

beşiktaş

besiktas takiminin teknik direktoru "bu takim kume dusecekti ben buralara getirdim" falan diyorsa ben oyle teknik direktorunde, buna goz yuman yonetiminde ta icine edeyim. koskoca besiktas boyle vizyonu dusuk gerzek fakir edebiyati yapan adamlara kaldi...

unal aysal da enkaz aldi adnan polattan. adam takimin amina koymustu. birgun aysal in cikip fakir edebiyati yaptigini gormedim. adam cikip herseyi ustlendi simdi ne haldeler goruyoruz.

bizim yetersiz yoneticiler ise ancak "takim bir kisiye bagli olmamali" bilmem " kendi kaynagini yaratiyoruz" falan. yaratma kaynak arkadas sanki zoraki getirdiler seni bu goreve. sen elini tasin altina koyup birseyler yapmak icin cabalamazsan surekli borclardan bahsedersen ki borclarin ne oldugu da mechul. kapatilmis mi kapatilmamis mi belli degil. nasil bir basari beklersin ki.

velhasil kelam takim vizyonsuz adamlarin elinde. bunlarla ne bir basari elde edebiliriz ne de yuzumuz guler. bi kac sene daha uefa ya gittik diye sevinen, 3. 4. olunca basari sayan adamlarla ugrasacaz anlasilan.
© copyright 2005 - 2026