bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- tomşak dudaklı kezo4
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı2
- memleketime şiir2
- saraca092
- son zamanlarda sizi en çok mutlu eden şey neydi2
- sosyal olarak başarısız insanlar2
- anahtarı evde unutmak2
- kitap okuma alışkanlığı4
- manchester by the sea2
- ama kafamız nasıl güzel2
- backrooms3
- don giymemek3
- ioc'dan identity graph a2
- hızır aleyhisselam ile görüşülebilir mi5
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- 12 ağustos 2026 trump'a truth social davası2
- 29 mayıs 19762
- kpss 20262
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- bugün de ölmedik2
- çerçeve yasa31
- bilgi içerikli başlık girmek2
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- yarından sonraki güne ne denir3
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- sokakta öpüşmek7
- mutlu olmak2
- ölümlülük iksiri2
- yurt dışı çıkış harcı8
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- nasıl bir kadın3
- engelleyen insan kibri6
- kadınların bakir erkek istemesi2
- özgür özel15
- flört algoritması3
- anın görüntüsü14
"
(1) insanların ve meleklerin dilleriyle konuşsam, ama sevgim olmasa, ses çıkaran bir bakır ya da çınlayan bir zilden farkım olmaz. (2) peygamberlikte bulunabilsem, bütün sırları bilsem, her bilgiye sahip olsam, dağları yerinden oynatacak kadar büyük bir imanım olsa, ama sevgim olmasa, bir hiçim. (3) varımı yoğumu sadaka olarak dağıtsam, bedenimi yakılmak üzere teslim etsem, ama sevgim olmasa, bunun bana hiçbir yararı olmaz.
(4) sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. sevgi kıskanmaz, övünmez, böbürlenmez. (5) sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz. (6) sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir. (7) sevgi her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır.
(8) sevgi asla son bulmaz. ama peygamberlikler ortadan kalkacak, diller sona erecek, bilgi ortadan kalkacaktır. (9) çünkü bilgimiz de peygamberliğimiz de sınırlıdır. (10) ne var ki, yetkin olan geldiğinde, sınırlı olan ortadan kalkacaktır. (11) çocukken çocuk gibi konuşur, çocuk gibi anlar, çocuk gibi düşünürdüm. yetişkin biri olunca çocukça davranışları bıraktım. (12) şimdi her şeyi aynadaki silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim. (13) işte, kalıcı olan üç şey vardır: iman, umut ve sevgi. bunların en üstün olanı da sevgidir.
"
[1. Korintliler 13: 1-13]
(1) insanların ve meleklerin dilleriyle konuşsam, ama sevgim olmasa, ses çıkaran bir bakır ya da çınlayan bir zilden farkım olmaz. (2) peygamberlikte bulunabilsem, bütün sırları bilsem, her bilgiye sahip olsam, dağları yerinden oynatacak kadar büyük bir imanım olsa, ama sevgim olmasa, bir hiçim. (3) varımı yoğumu sadaka olarak dağıtsam, bedenimi yakılmak üzere teslim etsem, ama sevgim olmasa, bunun bana hiçbir yararı olmaz.
(4) sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. sevgi kıskanmaz, övünmez, böbürlenmez. (5) sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz. (6) sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir. (7) sevgi her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır.
(8) sevgi asla son bulmaz. ama peygamberlikler ortadan kalkacak, diller sona erecek, bilgi ortadan kalkacaktır. (9) çünkü bilgimiz de peygamberliğimiz de sınırlıdır. (10) ne var ki, yetkin olan geldiğinde, sınırlı olan ortadan kalkacaktır. (11) çocukken çocuk gibi konuşur, çocuk gibi anlar, çocuk gibi düşünürdüm. yetişkin biri olunca çocukça davranışları bıraktım. (12) şimdi her şeyi aynadaki silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim. (13) işte, kalıcı olan üç şey vardır: iman, umut ve sevgi. bunların en üstün olanı da sevgidir.
"
[1. Korintliler 13: 1-13]
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar