bugün

kurt fevzi

kürt fevzi cinayetinde gelişme..

4 ilde yapılan çete operasyonu, Kürt Fevzi cinayeti üzerindeki sis perdesini de kaldırdı. Fevzi Alkol'un Uluköylüler tarafından 1 milyon dolar karşılığında öldürüldüğü ortaya çıktı

Kürt Fevzi olarak tanınan işadamı Fevzi Alkol, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jeepiyle giderken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce olaya adı karışan bir çete çökertildi. Çökertilen çetenin arasında 3 ay önce Gebze 'Kürt Fevzi' lakaplı Fevzi Alkol'un öldürülmesi olayını gerçekleştirenler de var. 'Kürt Fevzi'nin 1 milyon dolara öldürtüldüğü öğrenildi.

ismail H.'nin de istanbul'dan Vedat Ö, Hasan M. ve Şenol Y'yi tetikçi aldığı ve tetiğe basan kişinin ise Vedat Ö. olduğu öğrenildi. Öldürme olayından sonra Uluköylüler 1 milyon doları vermeyince grup arasında kavgalar başladığı belirtildi. Operasyonda yakalanan 28 kişi istanbul'a gönderildi. Operasyon geniş çapta devam ederken, kişilerin bulundukları yerlerde yapılan aramada 6 tabanca ele geçirildi.

(bkz: uludağ sözlük haber ajansı)
(bkz: fikr i takip)
güncel Önemli Başlıklar