bugün
- 30 ağustos zafer bayramı11
- tai lung40
- mustafa kemal atatürk6
- cem yılmaz5
- tom holland5
- 0 0 77
- menzil cemaati ne üretiyor9
- s'i l v'e r m'i s t6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- zaman insanı olgunlaştırır mı2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ingilizler5
- spider man brand new day2
- türk hava yolları2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- rafael leao31
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- gebze fm3
- online yazar sayısında azalma2
- radyo fenerbahçe2
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- güne bir atatürk sözü bırak2
- antipanik12
- salih mirzabeyoğlu5
- aleksey batrakov9
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- fenerbahçe23
- para harcamayı sever misiniz6
- sözlüğün en sevilen yazarı37
- velvet22
- türkiye18
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- bir şey soracağım5
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ateistlerin yaşama amacı28
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- kapadokya27
- galatasaray8
- melih gökçek6
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
türkiye için dönüm noktası olan tarih. aslında kesin bir dönüm noktası olarak görmemek gerek, herkes aynı zincirle bağlanmış havlayan köpeklere benzerken ve aralarında zerre kadar fark yokken neyin dönüşümünü göreceğiz sanki. başbakandır bu ülkede asıl yönetilen. birileri bu hale getirip ülkemizi salıvermiş kör kuyuya... bu seçimlerle ancak bu düşüş yavaşlatılabilir, hiç kimsenin paraşüt takmak gibi bir meziyeti olamayacaktır bu saatten sonra.
umut bile artık fakirin ekmeği değil...
şimdi içinizden biri çıkıp da bana umuttan, kurtarıcıdan bahsetmesin. ben başarı dolu bir geleceğin hayalini bile kuramıyorken, yollara dökülmüş sefil insanların yalvarışına bile kulak asamıyorken, duygulanamıyorken derinden...
türk olmaktan daha doğrusu türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan mutluluk duyamayacak kadar hain mi olacaktım ben, çocukken duyduğum ve övündüğüm kahraman yurttaşlarımın neslini sürdüremeyecek, gavurun kapısında sürünen bir it mi olacaktım??? bu çöküşler miydi benim yarınlarım,hayallerim...
insanın genç olarak geçirdiği ömür parçası kısaldı artık sanırım. 21 yaşında bir genç değilim, o kadar sıkıldım, bunaldım ve yoruldum ki... başa geçen itler mezarlarında mışıl mışılken, kanter içinde, uyuyamayan olmak... neyin, kimin cezası?
insanlık sevemiyor artık birbirini, güvenemiyor... öyle önderler gördük ki, bizi maymuna çeviren, ayakları altında canı yanmadan ezebilen, hissiz, tinsiz... sonra çıkıp millet aşkından, din aşkından, halk iradesinden bahseden. klişelerle kandıran masum halkımı...
o kadar belli ki, atatürkümüz'ün yürekten söylediği kalıp cümleleri, sahtekarca kullandıkları... sağcısı da solcusu da... demokrasiden, milli iradeden, yurttaşlıktan bahsederken... aralarında hiç bir farkın olmadığı apaçık ortadayken bizlere aptalca alternatifler sunarak gözümüzü boyamaya çalışan düzenbazların farkındayken ve elimizden hiçbir şey gelmiyorken; nefes alabilmek mümkün mü en derininden... gülümseyebilmek doya doya... sevebilmek, kıyamamak insanlığa... sesini yükseltmemek, konuşabilmek en azından... mümkün mü?
umut bile artık fakirin ekmeği değil...
şimdi içinizden biri çıkıp da bana umuttan, kurtarıcıdan bahsetmesin. ben başarı dolu bir geleceğin hayalini bile kuramıyorken, yollara dökülmüş sefil insanların yalvarışına bile kulak asamıyorken, duygulanamıyorken derinden...
türk olmaktan daha doğrusu türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan mutluluk duyamayacak kadar hain mi olacaktım ben, çocukken duyduğum ve övündüğüm kahraman yurttaşlarımın neslini sürdüremeyecek, gavurun kapısında sürünen bir it mi olacaktım??? bu çöküşler miydi benim yarınlarım,hayallerim...
insanın genç olarak geçirdiği ömür parçası kısaldı artık sanırım. 21 yaşında bir genç değilim, o kadar sıkıldım, bunaldım ve yoruldum ki... başa geçen itler mezarlarında mışıl mışılken, kanter içinde, uyuyamayan olmak... neyin, kimin cezası?
insanlık sevemiyor artık birbirini, güvenemiyor... öyle önderler gördük ki, bizi maymuna çeviren, ayakları altında canı yanmadan ezebilen, hissiz, tinsiz... sonra çıkıp millet aşkından, din aşkından, halk iradesinden bahseden. klişelerle kandıran masum halkımı...
o kadar belli ki, atatürkümüz'ün yürekten söylediği kalıp cümleleri, sahtekarca kullandıkları... sağcısı da solcusu da... demokrasiden, milli iradeden, yurttaşlıktan bahsederken... aralarında hiç bir farkın olmadığı apaçık ortadayken bizlere aptalca alternatifler sunarak gözümüzü boyamaya çalışan düzenbazların farkındayken ve elimizden hiçbir şey gelmiyorken; nefes alabilmek mümkün mü en derininden... gülümseyebilmek doya doya... sevebilmek, kıyamamak insanlığa... sesini yükseltmemek, konuşabilmek en azından... mümkün mü?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar