bugün
- herzevekil18
- türkler ırkçı mıdır9
- ta ki seni görene kadar6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- sabah dörtte kalkmak5
- galiba sözlükte şu an kavga var4
- sözlüğün mal dolması3
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- üstteki yazarı öv2
- gençler iş beğenmiyor13
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı18
- biraderlere laf edenler4
- seni onaracağım diyen kadın16
- muslettin amca ile revani yemek3
- izlanda başbakanına türklerden takip patlaması4
- kızını bıçaklayıp telefonunu gasbeden sanığın yeni2
- geri zekalı demek hakaret mi21
- dürüstlük2
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- geceye bi şarkı bırak5
- bir kadının ensemi okşaması10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- türkiye de en fazla erkek olan şehirler2
- sigarayı azaltmak2
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- indirim2
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- sibel can tangası3
- birader beylerin birader yazarlar olmaları4
- sevgilinin sevgilisi ile sevismek4
- bir gün ölecek olmak3
- israil basınından türkiye itirafı5
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
- kişinin en rahatsız olduğu sosyal davranış2
- penis boyu takıntısı14
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- 2026 dünya kupası27
- her şeye sarımsak koyan insan11
- evlenmek için para biriktirmek9
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- uzak mesafe aşk3
- hayal aleminde yasamak3
- muslettin amca6
- mersin3
- işi gücü kadın ve erkek organı olan yazarlar4
- etli yaprak sarması3
- kadının erkeğin omzuna başını koyduğu an2
- köyden kente göçün görünen etkileri5
türkiye için dönüm noktası olan tarih. aslında kesin bir dönüm noktası olarak görmemek gerek, herkes aynı zincirle bağlanmış havlayan köpeklere benzerken ve aralarında zerre kadar fark yokken neyin dönüşümünü göreceğiz sanki. başbakandır bu ülkede asıl yönetilen. birileri bu hale getirip ülkemizi salıvermiş kör kuyuya... bu seçimlerle ancak bu düşüş yavaşlatılabilir, hiç kimsenin paraşüt takmak gibi bir meziyeti olamayacaktır bu saatten sonra.
umut bile artık fakirin ekmeği değil...
şimdi içinizden biri çıkıp da bana umuttan, kurtarıcıdan bahsetmesin. ben başarı dolu bir geleceğin hayalini bile kuramıyorken, yollara dökülmüş sefil insanların yalvarışına bile kulak asamıyorken, duygulanamıyorken derinden...
türk olmaktan daha doğrusu türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan mutluluk duyamayacak kadar hain mi olacaktım ben, çocukken duyduğum ve övündüğüm kahraman yurttaşlarımın neslini sürdüremeyecek, gavurun kapısında sürünen bir it mi olacaktım??? bu çöküşler miydi benim yarınlarım,hayallerim...
insanın genç olarak geçirdiği ömür parçası kısaldı artık sanırım. 21 yaşında bir genç değilim, o kadar sıkıldım, bunaldım ve yoruldum ki... başa geçen itler mezarlarında mışıl mışılken, kanter içinde, uyuyamayan olmak... neyin, kimin cezası?
insanlık sevemiyor artık birbirini, güvenemiyor... öyle önderler gördük ki, bizi maymuna çeviren, ayakları altında canı yanmadan ezebilen, hissiz, tinsiz... sonra çıkıp millet aşkından, din aşkından, halk iradesinden bahseden. klişelerle kandıran masum halkımı...
o kadar belli ki, atatürkümüz'ün yürekten söylediği kalıp cümleleri, sahtekarca kullandıkları... sağcısı da solcusu da... demokrasiden, milli iradeden, yurttaşlıktan bahsederken... aralarında hiç bir farkın olmadığı apaçık ortadayken bizlere aptalca alternatifler sunarak gözümüzü boyamaya çalışan düzenbazların farkındayken ve elimizden hiçbir şey gelmiyorken; nefes alabilmek mümkün mü en derininden... gülümseyebilmek doya doya... sevebilmek, kıyamamak insanlığa... sesini yükseltmemek, konuşabilmek en azından... mümkün mü?
umut bile artık fakirin ekmeği değil...
şimdi içinizden biri çıkıp da bana umuttan, kurtarıcıdan bahsetmesin. ben başarı dolu bir geleceğin hayalini bile kuramıyorken, yollara dökülmüş sefil insanların yalvarışına bile kulak asamıyorken, duygulanamıyorken derinden...
türk olmaktan daha doğrusu türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan mutluluk duyamayacak kadar hain mi olacaktım ben, çocukken duyduğum ve övündüğüm kahraman yurttaşlarımın neslini sürdüremeyecek, gavurun kapısında sürünen bir it mi olacaktım??? bu çöküşler miydi benim yarınlarım,hayallerim...
insanın genç olarak geçirdiği ömür parçası kısaldı artık sanırım. 21 yaşında bir genç değilim, o kadar sıkıldım, bunaldım ve yoruldum ki... başa geçen itler mezarlarında mışıl mışılken, kanter içinde, uyuyamayan olmak... neyin, kimin cezası?
insanlık sevemiyor artık birbirini, güvenemiyor... öyle önderler gördük ki, bizi maymuna çeviren, ayakları altında canı yanmadan ezebilen, hissiz, tinsiz... sonra çıkıp millet aşkından, din aşkından, halk iradesinden bahseden. klişelerle kandıran masum halkımı...
o kadar belli ki, atatürkümüz'ün yürekten söylediği kalıp cümleleri, sahtekarca kullandıkları... sağcısı da solcusu da... demokrasiden, milli iradeden, yurttaşlıktan bahsederken... aralarında hiç bir farkın olmadığı apaçık ortadayken bizlere aptalca alternatifler sunarak gözümüzü boyamaya çalışan düzenbazların farkındayken ve elimizden hiçbir şey gelmiyorken; nefes alabilmek mümkün mü en derininden... gülümseyebilmek doya doya... sevebilmek, kıyamamak insanlığa... sesini yükseltmemek, konuşabilmek en azından... mümkün mü?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar