bugün

intikam

nihal ziyagil'den bu yana, hiçbir dizi karakterinden bu denli nefret etmemiştim: sahte derin, fak yu.

bu nasıl bir içten içe kin, hırs, ezilmişlik, liseli zengin kızın yanında gezen kezbanlar gibi "şunun popülaritesinden faydalanayım"cılık? para karşılığı adımı değiştiririm, ilerde de rüzgar'la sevişirim oyhhşş umarım yakışıklıdır :((( gerçek derin'in geçmişini öğrenirken "arsoy marsoy üff çok sıkıcı rüzgar'ı anlat rüzgar'ı" diye ağzının sularının akması? nihal ziyagil azgınlığı işte. aynı.

bu dizideki bir diğer aptal ve ne işe yaradığını hala anlayamadığım karakter ise aslı.
bu kadar ezik ve fakir edebiyatı bu diziye fazla. multi milyarder bir kadının ayak işlerini yapıyorsun, hayatın bir saray yavrusunda geçiyor, yağmur'u görünce mi zenginlik isteğin kabardı? hahah. bir etrafına baksaydın be güzelim? elin fakiri, gelmiş bir de hakan ve selen'i basınca, "ne söyleyeceğime ben karar veririm" diye atar yapıyor. hahahahaha aslı. komik seni. kiminle dans ettiğini bilmiyorsun bebişim.

o selen karısının da hakan'ın beş metre yakınına bile yaklaşmaması gerekirken, tutmuş senarist.. hakan bir de aşık olsun isterseniz? normal şartlar altında bu hakan'ın o selen'le muhattap olması bile saçma. götü boklu selen'e bak hele..

rüzgar da karısızlıktan kudurmuş gibi bir imaj çizmeye başladı gözümde. kardeşi desen ayrı dert. abisinin yanında dişi sinek görse, "ee sevgili oldunuz mu ;)))" diyecek. ööf.

bu dizide engin hepileri olmasa, izlenmez. ben bu akşam bunu anladım.