bugün
- habire1219
- silvermist9
- habire12nin çaylak olması5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- sersem herif5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- dinler tarihi5
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi8
- g i l d e d l i l y3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- sarapci koala63
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- ben geldim naneler13
- basmane tren garı3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- mantı8
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- çikolatalı kek4
- ben sizin anonim11
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- akpartililerin apo sevdası5
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi2
- renkli rüyalar oteli2
- mavibahçe alışveriş merkezi2
- atrahasis2
- bugün kendimi x gibi hissediyorum2
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci6
- hoşgörü paradoksu2
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- menderes in tarihi cami kıyımı2
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- insan olmaya ceyrek kala15
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- necip fazıl kısakürek3
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- vexillarius the slayer6
- slip mayo giyen erkek5
- üçkuyular dan çeşme ye bisiketle gitmek2
özlem tekinin yeni müziği. bu müziği dinlediğim zaman gerçekten türkçe metalin ne kadar güzel olabileceğini gördüm. işin açığı pentagramdan dinlediğim türkçe metal müziklerin o kadar sert olmadığı kanısındaydım çünkü sert müzik aslında tek başına gitarda gain i fulleyip power chords basmak değil bana göre. sert müziklerde sert dönüşler ve ani - keskin - umulmadık - beklenmedik ama tam yerinde olan dönüşler arıyorum ve bunu da genellikle endüstriyel metalde yakalıyorum ve özlen tekinin kargalar müziğinde bunu yaşadığımı hissettim.
bana göre muhteşem olan bu eseri kendi çapımda analiz etmek istiyorum:
şarkıya başta piyano ile yapılan girişte sesin yavaş şekilde yükseltilmesi ve melodinin psikolojik karmaşayı yansıtması bir sinir harbinin yaklaştığını hissettirdi ve bunun endüstriyel metallerde neden daha önce düşünülmemiş bir giriş olduğunu farkettim ama sevgili özlem tekin bunu yapmış çok iyidi. şarkıyı dinlemeye başladığım anda "sanırım sert bir müzik yapmış" şeklinde düşündüm ve yanıltmadı.
piyanodan sonra 40. saniyeye kadar olan distortion attack müziği daha odaklanmış olarak dinlememi sağladı çünkü şarkının şifreleri olan akorları verdi ve melodinin güzel geleceğini hissettirdi, bir açıdan heyecanlandırdı diyebilirim.
40. saniyeden sonra brutal vokal yapılması o bölüme gayet sertlik katmış ve enerjik bir müzik olacağını göstermiş.
nakarat kısmı gayet mükemmel ve özlem tekinin sesine harika uymuş özellikle "tükürsem mi" ifadesindeki "tükürseeeeem mi" şeklinde e harfinin sert söylenmiş olması şarkının doyum noktasını oluşturmuş ve inanılmaz...
2:46 dan sonra beklenmedik iniş yapılması hem gelecek nakarattaki sertliğin daha sivri olmasını hem de doyuruculuğunun artmasını sağlamış.
ve sonuç olarak bu kadar enerjik bir şarkının bateri atağı ile bitirilmesi ve ani kesilmesi çok mantıklı olmuş arkadan devam eden yankı ise anlatılmaz yaşanır bir hava katmış. şarkı bitince tekrar dinleme isteği uyandırıyor.
sözlere gelirsek gayet uyumlu. tam bir isyan müziğine uyan sert sözler içeriyor. türkçenin kullanımı ve sözlerin köşeli seçilmesi sözlerin metalin sertliğine yakışmasını sağlamış.
özlem tekine bu inanılmaz müziği için teşekkür ederim. gerçekten bu işin matematik işi olduğunu zaten küçük olan kitlemizde 9.0 deprem yaratarak gösterdi. sağlam bot olup bu müziği arşivine koymayacak metal - rock müzik dinleyeni tanımıyorum.
bana göre muhteşem olan bu eseri kendi çapımda analiz etmek istiyorum:
şarkıya başta piyano ile yapılan girişte sesin yavaş şekilde yükseltilmesi ve melodinin psikolojik karmaşayı yansıtması bir sinir harbinin yaklaştığını hissettirdi ve bunun endüstriyel metallerde neden daha önce düşünülmemiş bir giriş olduğunu farkettim ama sevgili özlem tekin bunu yapmış çok iyidi. şarkıyı dinlemeye başladığım anda "sanırım sert bir müzik yapmış" şeklinde düşündüm ve yanıltmadı.
piyanodan sonra 40. saniyeye kadar olan distortion attack müziği daha odaklanmış olarak dinlememi sağladı çünkü şarkının şifreleri olan akorları verdi ve melodinin güzel geleceğini hissettirdi, bir açıdan heyecanlandırdı diyebilirim.
40. saniyeden sonra brutal vokal yapılması o bölüme gayet sertlik katmış ve enerjik bir müzik olacağını göstermiş.
nakarat kısmı gayet mükemmel ve özlem tekinin sesine harika uymuş özellikle "tükürsem mi" ifadesindeki "tükürseeeeem mi" şeklinde e harfinin sert söylenmiş olması şarkının doyum noktasını oluşturmuş ve inanılmaz...
2:46 dan sonra beklenmedik iniş yapılması hem gelecek nakarattaki sertliğin daha sivri olmasını hem de doyuruculuğunun artmasını sağlamış.
ve sonuç olarak bu kadar enerjik bir şarkının bateri atağı ile bitirilmesi ve ani kesilmesi çok mantıklı olmuş arkadan devam eden yankı ise anlatılmaz yaşanır bir hava katmış. şarkı bitince tekrar dinleme isteği uyandırıyor.
sözlere gelirsek gayet uyumlu. tam bir isyan müziğine uyan sert sözler içeriyor. türkçenin kullanımı ve sözlerin köşeli seçilmesi sözlerin metalin sertliğine yakışmasını sağlamış.
özlem tekine bu inanılmaz müziği için teşekkür ederim. gerçekten bu işin matematik işi olduğunu zaten küçük olan kitlemizde 9.0 deprem yaratarak gösterdi. sağlam bot olup bu müziği arşivine koymayacak metal - rock müzik dinleyeni tanımıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar