bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bugün benim doğum günüm sözlük .

Ne hissettiğimi çözebilmiş değilim ama mutlu olmadığımı biliyorum . insanlar doğum günlerinde nasıl olmalılar, ne yapmalılar diye sorup duruyorum kendime . Sormasamda olur aslında çünkü yapmam gereken tek şey beni dünyaya getiren annemi kutlamak . Bence insanlar doğum günlerinde annelerini kutlamalı ve hediye alınacaksa da bu hediye annelerin olmalı . Burada anlam ifade edecek olan bir şey varsa o da annelerin doğum günü .

Başlangıçta farklı bakış açısıyla giriş yapsam da klasik olan asıl mevzuya gelmeden olmaz . Malumunuz aklına gelenler arayacak, mesaj atacak, ufak tefek sürprizler olacak falan filan . Hepsi iyi ki var hepsi sağolsun hatırlanmak güzel şey her ne kadar kimin hangi samimiyetle kutladığını bilmesem de. Tabi yakınlarım dışında .
Şimdi bir de gelmeyecek olan mesaj da yok değil . Gelmeyecek tabi ama insan bekliyor işte . Asıl itiraf etmem gereken doğum günü mü kutlamasını mı bekliyor olmam yoksa ne yazdığının önemli olmayıp sadece yazmasını mı bekliyor olmam. Aslında kendime sormam gereken soru bu sözlük . Ben şimdilik bunu cevaplamamayı tercih ediyorum. Ne beklediğimi bilmemem daha iyi gibi .

Son olarak hep 19 yaşımda kalmayı isterdim sözlük.
© copyright 2005 - 2026