bugün

kahve kupasını iki eliyle tutan kız

kız olmaktan mutlu kızdır.

kız gibi görünmeye çalışan kızdır.

kupayı tek elle kaldıramadığını ima ederek, karşısındaki er kişiye bel altından vurup, hormon kepçeleten kızdır.

sevdiği şeyleri paylaşmaktan hoşlanmayan kızdır.

karşısındaki can ismindeki er kişi ile kahve içip sohbet ederken birden aklına mevcut olan sevgilisi gelince onu düşünmeye başlayıp, özlediğine kanaat getirip "burada ne işim var, ben ne yapıyorum, onu şu an incitiyorum" diyerek birden tanıdık bir sıcaklık arayan kızdır.

karşısındaki er kişi ile tatlı sohbete dalıp ara ara aklına mevcut sevgilisini getirip, hele ki 3'ü bir arada falan içiyorsa içinden "berke'nin ve canberk'in iyi yanlarını bir arada toplamış bir berkcan olaydı iyiydi" diye sohbetten uzaklaşan kızdır.

karşısındaki er kişi ile sohbet ederken kahve içiyorsa, üstelik kahve de kupadaysa, kupa da iki elle kavranmışsa kesin sigara içilen açık mekanda kış günü üşütülen kızdır. yüreği geniş ve narinimdir. karşısındaki öküz birkaç nefes sigara soluyup kahve içip böyle bir de hatun ile takılacak diye öküzlük ede dursun, gülyüzlümün bulduğu tek dostane tattır.

evrenin merkezinde yaşadığını düşünen, her boktan nem kapan öküzün "niye ki?" moduna geçmesi için herhangi, alakasız, masum, sıradan sebeplerden biridir.

gülyüzlümdür. çok severim iki kız eli ile kavranmış kahve kupasının, önünde baş eğdiği o kiraz dudağı...