bugün

pop müzik

son zamanlarda özellikle türkiye' de rant için, para için, ya da sadece erkekler açısından hatun bulmak için, beğenilmek için yapılmaya ba$lanmı$ müzik türüdür. sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama $arkıların özellikle sözleri giderek kendini kaydediyor, giderek saçmala$maya hatta salakla$maya ba$lıyor.

"çakkıdı çakkıdı" gibi bir $arkının, "sana a$kım midyum" gibi $arkıların yanı sıra güzel $eylerde çıkmıyor değil aslında. fakat o güzel $eyler aslında eskilerin yeni coverlanmı$ hallerinden ba$ka bir $ey değil. kendi içinde rutin bir tekrara giren bu sektörün bu kadar soyutla$masının sebebi ki$iden ki$iye deği$ir olmasına rağmen, neden kimse bunun farkında değil ya da neden farkında değillermi$ gibi davranıyorlar, i$te orası merak konusu..

bu tür $arkıları seven insanlara bir $ey söylemek ise, o bok attığım saçma rutinin içine balıklama dalmaktan ba$ka bir $ey değil. çünkü zevkler ve renklerin tartı$ılmayacağını ilk okulda öğrenmi$ biz mükemmel eğitim sistemi çocukları olarak, dinleyenlere bok atmamakta, yapanları tebrik etmekteyiz..