bugün
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- anın fotoğrafı20
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- sarapci koala hatayi13
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- kolları damarlı erkek6
- telegram kullanan erkek8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- üzülünce halıya uzanmak10
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- uludağ itiraf10
- aşk nedir8
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- galatasaray 1 kocaelispor 02
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- iremga7
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- yazarların en sevdiği şeyler15
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- haydi yorgun mermi okula6
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- çok zeki olup belli etmemek4
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- islamda namaz yoktur21
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- tinder'ın eşleşme algoritması2
- jalapeno6
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak3
- reddit kullanan erkek4
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- yol arkadaşım3
- eve geç gitmek istemek2
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
- zorbalanmaya alışkın insan6
- galatasaray12
- kinder joy2
- sapyoseksüel kızlar bir saniye bakabilir mi3
- yaşlandıkça beliren durumlar3
- futbol8
- s'i l v'e r m'i s t21
- fenerbahçe14
AÇIKÇA SÖYLEMEM GEREKiRSE LiSEYi BiTiRDiĞiM DÖNEMDEN SONRA NE YABANCI NE DE YERLi BiR DiZi iZLEMEMiŞTiM, YABANCI DiZiLERLE DE PEK ALAKAM YOKTU, ANCAK BiR GÜN CAN SIKINTISIYLA BU DiZEYE BAŞLADIM VE BUGÜNE KADAR BELKi DE ELLiNiN ÜZERiNDE ZOMBi FiLMi SEYRETMiŞ BiRi OLARAKTA BU DiZiDEN BEKLENTiLERiM ÇOK YÜKSEKTi, AYRICA DiZiYE BAŞLADIĞIMDA HALi HAZIRDA 3 SEZONLUK BÖLÜMLERiNiN OLMASI BENi ÇEKEN NEDENLERDEN BiRi OLDU, DiZiNiN KARAKTERLERiNE BAKTIĞIMIZDA DA KARAKTERLER ADETA YERiNE CUK OTURMUŞ VE DiZiDE ZOMBiLER HARiCi HiKAYELERiNDE VAR OLMASI DiZiYi DAHA DA ÇEKiCi HALE GETiRiYOR AYRICA DiZiDE HER KARAKTERiN AYRI BiR HiKAYESiNiN OLLMASI , HER BÖLÜMDE FARKLI KARAKTERLERiN ÖN PLANA ÇIKMASI VE AMC'NiN MÜTHiŞ YAPIMCILIĞIYLA BiRLEŞMESi SiZi BiR BÖLÜMLE SINIRLI BIRAKMIYOR, OTURUP BiR BÖLÜM BiR BÖLÜM DAHA iZLEYE iZLEYE DiZiYi BiTiRiVERiYORSUNUZ. ÖTE YANDAN ISIRILAN iNSANLARIN ZOMBiYE DÖNÜŞMESi DEĞiLDE ÖLEN BÜTÜN iNSANLARIN ZOMBiYE DÖNÜŞMESi BENiM GÖZÜMDE DiZiYi DAHA DA ÇEKiCi HALE GETiRDi, TIPKI ÖLÜMCÜL DENEY SERiSiNDE OLDUĞU GiBi. ŞU AN DiZiNiN YAYINLANMIŞ TÜM BÖLÜMLERiNi BiTiRDiM YENi BÖLÜMLERiNiN YAYINLANMASINI MERAKLA BEKLiYORUM, ANCAK ALTINI ÖNEMLE ÇiZMEM BiR NOKTA VARKi LORi'NiN ÖLMESi BENi GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRTTI, SHANE iSE ÖLÜMÜ HAK EDEN PSiKOLOJiSiNi LORi'YLE BOZMUŞ PSiKOLOJi BOZUK YA DA SiZ AŞIK DA DiYEBiLiRSiNiZ KAÇIĞIN TEKiYDi, DiZiNiN ÖNÜMÜZDEKi SÜRECiNDE iSE BEN RiiCK'iN AKIL SAĞLIĞINI KAÇIRABiLECEĞiNDEN ŞÜPHE EDiYORUM, AMA YiNE DE BU BiNDE BiRLiK BiR iHTiMAL, ANCAK DAHA BÜYÜK BiR GURUP HALiNE GELECEKLERiNE YÜZDE YÜZ EMiNiM, AYRICA DARLY'i VALi'DENDE KURTACAKLARDIR YAYINLANACAK BiR SONRAKi BÖLÜMDE ANDREA'A DA RiCK'iN GURUBUNA KATILACAKTIR BU DURUMDA, BiR TERiM DAHA VAR Ki BENCE RiCK'iN YOLU iLERDE MUTLAKA VE MUTLAKA KARŞILACAK, ŞiMDiLiK BU KADAR THE WALKiNG DEAD SEVERLER, DiZiYi iZLEMEYE DEVAM.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar