bugün

beşiktaş

samet aybaba kanserinden kurtulması gereken takım. bir takım bu kadar kötü idare edilmez. sene başından beri söylediğim olay şudur: eğer o kadar gol atıp, güzel maçlar çıkardıysak bu futbolcular sayesindedir. samet aybaba'nın şu takıma olan olumlu katkısının varlığına inanmıyorum. fazlasıyla zarar verdiğini düşünüyorum.

sezon başından beri kadromuz dar, kısıtlı, maç çevirecek oyuncumuz yok diye ağlayıp durdu sayın aybaba. sürekli kendi futbolcularını eleştirdi. gençler fırsatları değerlendirmeli deyip erkan kaş'ı sildi. ligin ilk maçında göstermelik oynattığı hasan türk'ü unuttu. muhammed'i aklına bile getirmedi. haklı dahi olsa batuhan'ı basının ve taraftarın önüne atmaktan hiç çekinmedi, her fırsatta yakındı, her fırsatta ağladı. dünkü karabük maçı ile birlikte de kredisini doldurdu. ersan'ın oyundan alınması ve oyuncu oyundan çıkarken ona tepki göstermesi resmen 3. lig seviyesinde bir hareketti. fernandes bok gibi oynadı onda hemfikirim lakin maç 2-0ken de bok gibi oynuyordu fernandes. o zaman çıkarmayıp, maç giderken bilerek çıkardı ve maç sonu açıklamalarında da sadece fernandes'e yüklendi. koca maçı fernandes'e bağladı. kendini böyle kurtarabileceğini sanıyor sayın aybaba lakin bu taraftar salak değil.

hatalarıyla, yanlışlarıyla fikret orman yönetimini takdir ediyorum. yeri gelince eleştirdiğim noktaları var ama adamların çabalarını görmemek de pek ahlaklı bir davranış olmaz. sayın orman bir an evvel samet aybaba kanserini kesip atmalıdır. uzun bir planlama düşünüyoruz diye samet aybaba tahammülünü fazla uzatmamalıdır. bunun eri geçi yok kimse bu kadar çapsız, bilgisiz, bencil bir insana onca sene tahammül edemez zaten gönderilir. bunu erken zamanda yapmak en mantıklısıdır.

sakatlıklar aldı başını gidiyor. aybaba'nın "8 gün yattı sonra maça çıktı" diye tanımladığı kişi almeida. işin özeti de bu zaten. yazıklar olsun senin gibi teknik direktöre. yazıklar olsun sizin gibi sağlık ekibine.

şenol güneş ve ertuğrul sağlam'ın boşta olduğunu yönetimin farketmesi gerekir.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026