bugün
- futbol17
- italya7
- fc internazionale milano6
- ingiltere5
- bayern münih4
- chelsea fc4
- ac milan5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever9
- liverpool fc2
- arsenal fc3
- vfb stuttgart2
- yazarların uyuyamama sebebi2
- yecüc ile mecüc4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- yorgun mermi19
- 8 ağustos 2026 juventus inter milan maçı2
- düşün ki o bunu okuyor4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- victor osimhen2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- domdomusa3
- dünyanın tersine dönmesi5
- etek giyen erkek10
- galatasaray11
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- tavuk sevmemek5
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dinozor döner3
- ben geldim laleler3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- sürekli dizi6
- g o k u2
- para5
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- favori diziniz2
- hangi manifest kızısın4
- sol elle osbir çekmek2
- yeni zelanda ya gitmek5
- devalüasyon yakın mı9
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
*nda bitirip ekran başında binlerce seyirciyi "siktir!" diye bırakmış, seyirci sıkılmasın diye sahne arkalarına müzik eklemeyecek kadar kaliteli ve kendine güvenen dizi.
hiç izlememiş biri, bi 5. sezonda bide ilk bölümde ki walter'a bakarak bile alkışlayabilir diziyi. ki bu show her karakterin ağır ağır dönüştüğü şeyi öyle bir işlemiştir ki, seyirci de olayın içinde hisseder kendini.
tüm karakterler kendi iradesiyle kötüye yönelmiştir, başta kötü olan ise sonradan iyileşmiş, olgunlaşmıştır.
walter white erdemli bir bilim adamı olarak hiçbir alın terinin karşılığını alamamış olmanın hıncını öyle bir içinde bastırmıştır ki, şuan geldiği noktada sağladığı başarıyı "etik değil" diye, "kötü" diye bırakmayı düşünmeyecek kadar hakettiğini sonunda almış hisseder, hiç bir zamanda bu hazzı da bırakmaya hazır olmayacaktır.
meth işine ilk girdiğinde amaç ailesine para bırakmak olsa da, ne zaman hırdavatçıda meth malzemeleri alırken diğer potansiyel üreticilere göz dağı verip "burası benim bölgem" diye gözlerinden ateş fışkırdı, o an kendi benliği ailesinin önüne geçti.
böyle ayrıntılar ancak bu kadar güzel işlenir. ayakta alkışlıyorum efendim.
hiç izlememiş biri, bi 5. sezonda bide ilk bölümde ki walter'a bakarak bile alkışlayabilir diziyi. ki bu show her karakterin ağır ağır dönüştüğü şeyi öyle bir işlemiştir ki, seyirci de olayın içinde hisseder kendini.
tüm karakterler kendi iradesiyle kötüye yönelmiştir, başta kötü olan ise sonradan iyileşmiş, olgunlaşmıştır.
walter white erdemli bir bilim adamı olarak hiçbir alın terinin karşılığını alamamış olmanın hıncını öyle bir içinde bastırmıştır ki, şuan geldiği noktada sağladığı başarıyı "etik değil" diye, "kötü" diye bırakmayı düşünmeyecek kadar hakettiğini sonunda almış hisseder, hiç bir zamanda bu hazzı da bırakmaya hazır olmayacaktır.
meth işine ilk girdiğinde amaç ailesine para bırakmak olsa da, ne zaman hırdavatçıda meth malzemeleri alırken diğer potansiyel üreticilere göz dağı verip "burası benim bölgem" diye gözlerinden ateş fışkırdı, o an kendi benliği ailesinin önüne geçti.
böyle ayrıntılar ancak bu kadar güzel işlenir. ayakta alkışlıyorum efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar