bugün
- rafael leao24
- deniz göktaş5
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz4
- günün sözü20
- sarapci koala69
- erkeklerin istediği tek şey17
- üşümeyi özlemek4
- türkiye13
- biraderlerin vurduyor olması12
- gram altın5
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- karı kıza para yedirir misiniz3
- kütahya2
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- tanrı ile röportajlar3
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- biraderizm felsefesi3
- uşak2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- uyumanın muhteşem bir şey olması2
- bir dinciyle tartışmak2
- anderson talisca7
- şarapçı koala ile viski içmek5
- burdur2
- sarapci diye nick alan akpli17
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- arkadaşlar size küstüm2
- usualsuspect'e ayak atıp kaçmak6
- erecto birader nasıl gözüküyor2
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- biraderine de sana da yeter artık2
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- fener balı15
- gece yarısı çerokilerin tarihini okumak2
- hayden panettiere2
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- biraderioz2
- manifest11
- game of thrones taki kel komplocu dayı2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- zall'a parmak atıp hesap silnek2
- ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar2
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- açıkta bacak olunca herkesin bakması2
- yavşak koala5
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- hapoel beer sheva4
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
bu insan azmanının da gelişiyle geçen sene şampiyonlar ligini kazanmış takımın as kadrosundan 2 futbolcu ertesi sene türkiye'ye gelmiş oldu.*
sneijder kadar gelecek vaad eden bir transfer olmasa da yine de sadece ama sadece adıyla büyük bir transferdir,bunu kabul etmek gerek.şahsen drogba yerine 25-29 yaşları arasında avrupa'da forma giyen bıçkın bir forvet alınsa daha etkili olacağını tahmin ederdim.en nihayetinde "doymuş" bir futbolcu didier drogba.yine de müthiş transfer.
"ünal,transfer etme amk çocuğu yeter artık yıldız kalmayacak." demek istiyorum botokslu aristokrata.
vay be. galatasaray'ın yıldız transferinde fener'i yakalayacağını,hatta geçeceğini hayatta tahmin etmezdim.her şey oluyor hayatta işte.oturduk drogba'dan sneijder'den bahsediyoruz resmen.işin komik tarafı da bu aslında.transfer dedikoduları çıkmadan önce söz konusu adamlardan bahsedildiğinde ilahlaştıran,kendi takımı forması altında hayal etmeye dahi cesaret edemeyenler adamlar gerçekten transfer olduğunda ilk şoku atlatıp sakin sakin teknik analizler yapıyor, "selçuk ile yakalayacağı uyum önemli" falan filan deniliyor.drogba lan bu ne tekniğinden,uyumundan bahsediyorsunuz amk.
tebrikler galatasaray yönetimi. her ne kadar 1,5 sene sonra yine bir arap takımına gidecek yıldızlardan biri de olsa yine de dünya gözüyle türkiye'de izlemek enteresan olacak. düşünsenize,geçen sene neuer'i avlayıp kupa kaldıran adam bu sene türkiye'de. ne diyelim artık,darısı fenerbahçemizin başına.
edit: ulan dünya gözüyle demişim de lig tv yok ki bende amk.
sneijder kadar gelecek vaad eden bir transfer olmasa da yine de sadece ama sadece adıyla büyük bir transferdir,bunu kabul etmek gerek.şahsen drogba yerine 25-29 yaşları arasında avrupa'da forma giyen bıçkın bir forvet alınsa daha etkili olacağını tahmin ederdim.en nihayetinde "doymuş" bir futbolcu didier drogba.yine de müthiş transfer.
"ünal,transfer etme amk çocuğu yeter artık yıldız kalmayacak." demek istiyorum botokslu aristokrata.
vay be. galatasaray'ın yıldız transferinde fener'i yakalayacağını,hatta geçeceğini hayatta tahmin etmezdim.her şey oluyor hayatta işte.oturduk drogba'dan sneijder'den bahsediyoruz resmen.işin komik tarafı da bu aslında.transfer dedikoduları çıkmadan önce söz konusu adamlardan bahsedildiğinde ilahlaştıran,kendi takımı forması altında hayal etmeye dahi cesaret edemeyenler adamlar gerçekten transfer olduğunda ilk şoku atlatıp sakin sakin teknik analizler yapıyor, "selçuk ile yakalayacağı uyum önemli" falan filan deniliyor.drogba lan bu ne tekniğinden,uyumundan bahsediyorsunuz amk.
tebrikler galatasaray yönetimi. her ne kadar 1,5 sene sonra yine bir arap takımına gidecek yıldızlardan biri de olsa yine de dünya gözüyle türkiye'de izlemek enteresan olacak. düşünsenize,geçen sene neuer'i avlayıp kupa kaldıran adam bu sene türkiye'de. ne diyelim artık,darısı fenerbahçemizin başına.
edit: ulan dünya gözüyle demişim de lig tv yok ki bende amk.
Gündemdeki Haberler