bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı47
- milli maçı izlemeyen erkek10
- vincenzo montella6
- bir kızı doyurmak3
- avustralya milli futbol takımı4
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türk bayraklı tişört2
- çok fena boşladım2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak11
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- kadir mısıroğlu2
- muhabbet kuşu2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- sarunas jasikevicius2
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kenan yıldız2
- kemal kılıçdaroğlu14
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- ioçk adam mıdır2
- en iyi antidepresan18
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- new york knicks2
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- avustralya 0 türkiye 73
- hakan safi3
- aziz yıldırım15
- su molası3
- chp'nin hali ne olacak58
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması12
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- arda güler5
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- gammazlar çetesi18
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- anın görüntüsü22
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ümit özdağ2
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
O kadar övülmesinin ardindan izledigim film.
Öncelikle arka plandaki müzik gercekten cogu sahneyi benim icin daha dokunakli yapti.
---Spoiler---
Acikcasi benim icin de soru basindan beri neden adami 15 sene sonra biraktilar olmustu.
Ayrica o kizin kizi olma ihtimali ilk sahneden itibaren aklima gelmisti. Hic aa öylemiymis dedigim sahne olmadi. Ama olay o degil bence.
Bu dogu kültüründe namus ve intikam olayi hep var anlasilan. Kan davasi diye bir seyin oldugu topraklarda büyüdügümüzden herhalde evil guy in kendini kiz kardesinin intikamina adamasi kimseye cok tuhaf gelmemistir.
Ben finali ve son sahneleri özellikle begendim. Adamin köpek gibi yalvarisi, kiziyla oldugunu ögrenince yikilmasi, bir de normalde herkesin kinayacagi bir olay olan ensest iliskiyi, bak iste herkese olabiliyormus, sana da oldu ya getirmeleri...
bir de kizin barajdan atlayip intihar etmek isterken, abisinin elinden tuttugu sahne gözlerimi doldurdu. Resmen kötü adama daha cok üzüldüm. https://www.youtube.com/watch?v=ur31IcG-1qg
-----
Öncelikle arka plandaki müzik gercekten cogu sahneyi benim icin daha dokunakli yapti.
---Spoiler---
Acikcasi benim icin de soru basindan beri neden adami 15 sene sonra biraktilar olmustu.
Ayrica o kizin kizi olma ihtimali ilk sahneden itibaren aklima gelmisti. Hic aa öylemiymis dedigim sahne olmadi. Ama olay o degil bence.
Bu dogu kültüründe namus ve intikam olayi hep var anlasilan. Kan davasi diye bir seyin oldugu topraklarda büyüdügümüzden herhalde evil guy in kendini kiz kardesinin intikamina adamasi kimseye cok tuhaf gelmemistir.
Ben finali ve son sahneleri özellikle begendim. Adamin köpek gibi yalvarisi, kiziyla oldugunu ögrenince yikilmasi, bir de normalde herkesin kinayacagi bir olay olan ensest iliskiyi, bak iste herkese olabiliyormus, sana da oldu ya getirmeleri...
bir de kizin barajdan atlayip intihar etmek isterken, abisinin elinden tuttugu sahne gözlerimi doldurdu. Resmen kötü adama daha cok üzüldüm. https://www.youtube.com/watch?v=ur31IcG-1qg
-----
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar