bugün
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- tunus3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- deliliğin tedavisi7
- en son ne aldınız2
- 2026 dünya kupası5
- gocu29
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- kızları etkileme taktikleri4
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- uğurcan çakır2
- deyyus u ekber5
- barış alper yılmaz2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- avustralya10
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- ona bir şey söyle14
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- türkiye13
- sueda uluca5
- bardağı taşıran son damla7
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- chp'nin hali ne olacak58
- güzel kızların isimleri3
- vincenzo montella9
- arda güler7
- sözlüğün amacı3
- en iyi antidepresan19
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- rad suresi 2 ayet2
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
savaşta her şeyin mübah olduğunu kabul edelim önce.
ilişkilerin de savaşlardan farklı olmadığını.
bir savaşa giriyorsanız taktiğiniz bellidir. bu taktik ya tutar ya tutmaz ve yenilerini doğurur.
tuttuğunda, hemen aldanıp, sürekli aynı taktikle oynayamazsınız. çünkü düşmanlarınız, size düşman olmalarına rağmen o kadar da aptal değildirler. ve kadınlar, kendilerine "yatağa atmak" için söylenen yalanlara inanmaya eğilimli olsalar da bir erkeğe inanmaya "o kadar" hazır değildirler.
kendi aralarında yaptıkları kulislerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, tutan erkek yalanları, bir süre sonra topluma mal oluyor. bir zamparanın boku yediği an da tam olarak bu noktayla kesişiyor işte. bulduğunuz, yerinde kullanılmış, doğru bir taktik birden bire herkesin diline düşüyor ve gerek kadınlarca, gerek emek hırsızı erkeklerce ayağa düşürülen taktiğiniz kullanılmaz hale geliyor. bir süre sonra kendinizi sevişmek için sürekli farklı yalanlar söyleyen bir insana dönüşmüş olarak buluyorsunuz.
sevişmek için yalan söylemeye gerek kalmaması gibi ütopik hayalleri bir kenara bıraktım ben. en masumundan hissedilmeden söylenmiş bir "seni seviyorum"a bile ihtiyaç duyduğumuz bir dünyada yaşıyoruz ve hal böyleyken yalanlardan uzak kurulmuş bir seks hayatı düşlemek zor. yalanınız ister "hayatımdaki en değerli varlıksın" olsun, ister "seni yarın ararım", bir şekilde kendinizi yalan söylüyorken yakalamanız kaçınılmaz. işin acı tarafı, beni her şeyden soğutan tek tarafı, en doğal duygularınızı dilediğinizce yaşamak adına yalan makinesine dönüşme zorunluluğunuz. bir yalan yetmiyor ve yenileri gerekiyor sürekli. bu, çok yorucu.
bir yalanın girintili mekanizmasına, birkaç tutarlı yalan daha eklenerek servis edilme zorunluluğu içeren yapısına oldukça ters bu durum. sürekli, aynı ustalıkta yalan söyleyemezsiniz ve en iyilerden bile olsanız, bir şekilde, bir yerde patlak vermeniz kaçınılmaz.
sonu, yalnız uyunan gecelerdir ki bir insan yalnız uyumamalıdır.
ben büyümeyi yalnız uyuduğum gecelerde öğrendim. istiyorum ki sizler büyümeyin. hep çocuk, hep mutlu kalın.
ve aklınızda bulunsun, her kadına aynı yalanı söylemeyin.
komik oluyor.
bir şekilde, sonunda boka batılmasına neden olabilecek bir davranıştır. yalan kaçınılmazsa, hayal gücünüzü kullanın.
ilişkilerin de savaşlardan farklı olmadığını.
bir savaşa giriyorsanız taktiğiniz bellidir. bu taktik ya tutar ya tutmaz ve yenilerini doğurur.
tuttuğunda, hemen aldanıp, sürekli aynı taktikle oynayamazsınız. çünkü düşmanlarınız, size düşman olmalarına rağmen o kadar da aptal değildirler. ve kadınlar, kendilerine "yatağa atmak" için söylenen yalanlara inanmaya eğilimli olsalar da bir erkeğe inanmaya "o kadar" hazır değildirler.
kendi aralarında yaptıkları kulislerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, tutan erkek yalanları, bir süre sonra topluma mal oluyor. bir zamparanın boku yediği an da tam olarak bu noktayla kesişiyor işte. bulduğunuz, yerinde kullanılmış, doğru bir taktik birden bire herkesin diline düşüyor ve gerek kadınlarca, gerek emek hırsızı erkeklerce ayağa düşürülen taktiğiniz kullanılmaz hale geliyor. bir süre sonra kendinizi sevişmek için sürekli farklı yalanlar söyleyen bir insana dönüşmüş olarak buluyorsunuz.
sevişmek için yalan söylemeye gerek kalmaması gibi ütopik hayalleri bir kenara bıraktım ben. en masumundan hissedilmeden söylenmiş bir "seni seviyorum"a bile ihtiyaç duyduğumuz bir dünyada yaşıyoruz ve hal böyleyken yalanlardan uzak kurulmuş bir seks hayatı düşlemek zor. yalanınız ister "hayatımdaki en değerli varlıksın" olsun, ister "seni yarın ararım", bir şekilde kendinizi yalan söylüyorken yakalamanız kaçınılmaz. işin acı tarafı, beni her şeyden soğutan tek tarafı, en doğal duygularınızı dilediğinizce yaşamak adına yalan makinesine dönüşme zorunluluğunuz. bir yalan yetmiyor ve yenileri gerekiyor sürekli. bu, çok yorucu.
bir yalanın girintili mekanizmasına, birkaç tutarlı yalan daha eklenerek servis edilme zorunluluğu içeren yapısına oldukça ters bu durum. sürekli, aynı ustalıkta yalan söyleyemezsiniz ve en iyilerden bile olsanız, bir şekilde, bir yerde patlak vermeniz kaçınılmaz.
sonu, yalnız uyunan gecelerdir ki bir insan yalnız uyumamalıdır.
ben büyümeyi yalnız uyuduğum gecelerde öğrendim. istiyorum ki sizler büyümeyin. hep çocuk, hep mutlu kalın.
ve aklınızda bulunsun, her kadına aynı yalanı söylemeyin.
komik oluyor.
bir şekilde, sonunda boka batılmasına neden olabilecek bir davranıştır. yalan kaçınılmazsa, hayal gücünüzü kullanın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar