bugün

facebook

son dönemlerde ana sayfaya reklam alma olayını iyice abartan site. bugün de her zamanki gibi klasik:

--spoiler--
onur, mervecan'ın fotosunu beğendi.

mervecan emir'den ayrılıp onur'un duvarına gülücük koydu.
--spoiler--

haberlerini okurken ana sayfamda turkcell'den, akbank'a kaç tane reklam saydım bilmiyorum. üstelik hani bu yanda duran küçük reklamlardan da değil. news feed'de duranlardan altında da kocaman "sponsored" yazanlardan bahsediyorum. artık bildiğiniz reklam arası "news feed" okuyoruz.

ne oluyor mark'cığım? bak uyarayım seni bu para hırsı bitirecek. televizyon mu bu? reklam arasında sinema filmi sıkıştıran cinebonus mu? hayır, benim ana sayfam. siteyi sen kurdun diye her şey senin istediğin gibi mi olucak? kafana göre gizlilik ayarlarını değiştirmeler, siteyi reklama boğmalar, kullanıcıya sormadan sitede radikal değişiklikler yapmayı format haline getirmeler vs...

tamam bir internet efsanesi gözümüzün önünde büyüdü, yerine göre iyi hoş. ama kişisel tahminim en geç 5-10 sene içinde internetteki bir dönem adını verip, bir sonraki döneme geçişten önce bahsedilen bir "kilometre taşı" olarak kalacak.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026