pislik olabilmek

pislik olmak, herkesin harcı değildir. iyi bir pislik olmak öyle zannettiğiniz üzere hırpani bir kılıkla dilencilikle yani insanların gözüne pis görünmekle olmaz, ruhunuzda orospu evlatlığının bulunması lazım ilk önce sonra da kadın satıcılığının; ve de çokça sınırlarınızı aşmayı biliyor olmalısınız yani karşıdakini gizli açık çokça taciz etmeli ve bunu ısrarla düzenli ve devamlı aktif bir şekilde başarabiliyor olmanız gerek. karşıdaki tepki verdiğinde de geri çekilip hiç bir şey yapmamış gibi hayatının sönüşünü izleyebilecek kadar vicdansız olmanız gerek, bir de istediğiniz şeye ulaşmak için her şeyi yapabilecek kadar sığ bir vicdana * ve köpekçe bir cürete sahip olmanız da işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

sonrasında yaktığınız kişinin külleri üzerinde güneş batıdan doğuncaya kadar mutlu mesut bir hayat sürebilirsiniz, yalnız güneş batıdan doğunca herşeye hazırlıklı olmanızı şiddetle salık veririm, aksi takdirde götü kaptırdınız demektir. son olarak tüm bu yediğiniz bokları mantığa bürüyecek kadar zeki olmalısınız, işte tüm bu özellikler sizde varsa pislik olabilmek değil, tamı tamına da mükemmel bir pislik kavramının fazlasıyla hakkını veriyorsunuz demektir.
...

ben bu yazıyı sana yazdım hayatımı çalan orospu çocuğu. sakın gelme anladın mı beni. siktir git hayatımdan.
© copyright 2005 - 2026