bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi20
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- mazotun litresi 90 lira14
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- parti tüzüğü okumak8
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- s'i l v'e r m'i s t25
- kahve yemek4
- şizofrenik hikayeler5
- ecevit ekonomisi4
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- eylülde tatil yapmak7
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek2
- türkiye iran savaşı7
- sarı torba10
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- ama yeni parti tüzüğü13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir4
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- eğitimde fırsat eşitliği3
- ahmet davutoğlu4
- türkiye iran'a bedel ödetmemize yardımcı oluyor3
- afd'ye oy veren türkler3
- yalancı su böreği10
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları4
- kargalar4
- biraderin koşturmaya başlaması2
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- 4 eylül 20262
- kapadokya8
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı3
- avanos2
- 20322
- jd vance3
- prednol2
- bu koyden olsam ne olacak21
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- münafıklık nedir nasıl anlarız2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- tulumba tatlısı6
- ey insan3
pislik olmak, herkesin harcı değildir. iyi bir pislik olmak öyle zannettiğiniz üzere hırpani bir kılıkla dilencilikle yani insanların gözüne pis görünmekle olmaz, ruhunuzda orospu evlatlığının bulunması lazım ilk önce sonra da kadın satıcılığının; ve de çokça sınırlarınızı aşmayı biliyor olmalısınız yani karşıdakini gizli açık çokça taciz etmeli ve bunu ısrarla düzenli ve devamlı aktif bir şekilde başarabiliyor olmanız gerek. karşıdaki tepki verdiğinde de geri çekilip hiç bir şey yapmamış gibi hayatının sönüşünü izleyebilecek kadar vicdansız olmanız gerek, bir de istediğiniz şeye ulaşmak için her şeyi yapabilecek kadar sığ bir vicdana * ve köpekçe bir cürete sahip olmanız da işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.
sonrasında yaktığınız kişinin külleri üzerinde güneş batıdan doğuncaya kadar mutlu mesut bir hayat sürebilirsiniz, yalnız güneş batıdan doğunca herşeye hazırlıklı olmanızı şiddetle salık veririm, aksi takdirde götü kaptırdınız demektir. son olarak tüm bu yediğiniz bokları mantığa bürüyecek kadar zeki olmalısınız, işte tüm bu özellikler sizde varsa pislik olabilmek değil, tamı tamına da mükemmel bir pislik kavramının fazlasıyla hakkını veriyorsunuz demektir.
...
ben bu yazıyı sana yazdım hayatımı çalan orospu çocuğu. sakın gelme anladın mı beni. siktir git hayatımdan.
sonrasında yaktığınız kişinin külleri üzerinde güneş batıdan doğuncaya kadar mutlu mesut bir hayat sürebilirsiniz, yalnız güneş batıdan doğunca herşeye hazırlıklı olmanızı şiddetle salık veririm, aksi takdirde götü kaptırdınız demektir. son olarak tüm bu yediğiniz bokları mantığa bürüyecek kadar zeki olmalısınız, işte tüm bu özellikler sizde varsa pislik olabilmek değil, tamı tamına da mükemmel bir pislik kavramının fazlasıyla hakkını veriyorsunuz demektir.
...
ben bu yazıyı sana yazdım hayatımı çalan orospu çocuğu. sakın gelme anladın mı beni. siktir git hayatımdan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar