amerika nın düşman askerini eşcinsel yapma projesi

savaş eğer rumlarla yapılacaksa böyle bir şeye ihtiyaçları yok.zira;

Rum ordusu vibratöre yenildi

--spoiler--
Ömer BiLGE / LEFKOŞA

Bir ingiliz şirketi tarafından üretilen "Aşk Böceği 2" adlı vibratör Rum ordusunun telsiz frekanslarını bozunca, ulusal güvenliğe karşı tehdit sayılarak yasaklandı. Rumlar bu aletin marifetini keşfetmeden önce Türk ordusunun elektronik saldırısına uğradıklarını zannetmişlerdi.

KIBRIS Rum yönetiminde piyasaya yeni çıkan ve 3 vitesli özelliği ile satış patlaması yaşayan uzaktan kumandalı titreşimli vibratör, Rum ordusunun telsiz frekanslarını kullanılmaz hale getirdi. Elektronik saldırıdan önce Türk ordusunu sorumlu tutan Rum hükümeti, "Aşk Böceği 2" (Love Bug 2) adlı vibratörün "suçlu" olduğunu keşfedince ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle ürünü yasakladı.

Rum ordusunda bir süredir radyo ve telsiz frekanslarında büyük sorunlar yaşanıyordu. Önce adadaki Türk ordusunun elektronik karıştırıcı ile frekansları bozduğu düşünüldü. Ancak yapılan kısa bir araştırma sonucunda, piyasaya yeni çıkan ve 3 vitesli, 4 farklı güçte titreşim veren "Aşk Böceği 2" adlı vibratörün sorumlu olduğu tespit edildi. Uzaktan kumandalı vibratörün yaydığı radyo dalgasının, uzak mesafelerdeki askeri telsiz ve radyoları bile etkilediği ortaya çıktı.

GAY ASKERLER KORKUTTU

Rum ordusundaki gay asker sayısının fazlalığından da endişe eden Rum Savunma bakanlığı, hükümetten acil önlem almasını istedi. Rum hükümeti, ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle ingiliz Ann Summers şirketinin ürettiği "Aşk Böceği 2" adıyla satılan titreşimli uzaktan kumandalı vibratörü yasakladı. Şirketin internet üzerinde satış yapan sitesinde de ürünün Kıbrıs Rum yönetiminde kullanılamayacağı belirtildi.
---------------

Kaynak: hürriyet
--spoiler--