bugün

aykut kocaman ın canlı yayında çıldırması

bugün o eskişehir maçındaki hakem faciası hangi takıma hangi teknik direktöre karşı yapılsa o sahada çıngar çıkardı ve bizzat o mağdur takım tarafından maç maç olmaktan çıkarılırdı.fenerbahçeli futbolcular ve aykut kocaman gerçekten çok efendi insanlar.

hakem yanlış karar verir.nitekim penaltı pozisyonu çok belliki ayağını takmış ama hakem penaltı gibi görebilir bu doğaldır.ama bir hakem emin olmadığı bir olayla ilgili hem de kırmızı kartına başvuruyorsa o açık biçimde art niyetli ön yargılıdır.

bugün fırat aydınus suçüstü yakalanmıştır.kim küfretti hatta tam olarak ne dedi bilmiyorsun.küfrü bile duyman zor zira mesafe çok uzak.hadi duydun diyelim yüzün oraya dönük değil kimden çıktı o küfür bilmiyorsun ama koşa koşa canere kırmızı kart gösterebiliyorsun.

şu eylem örneğin g.saray'a f.terimin takımına yapılmış olsa şu anda memleket yıkılıyordu o maç çığrından çıkardı.o hakem'e o andan itibaren saha içinde öyle bir baskı anormal tepki oluşurdu ki hakem o kırmızıdan sonra eskişehir aleyhine bariz 4-5 tane hatalı düdük çalmak zorunda kalırdı korkudan.belirttiğim üzere fenerbahçe takımının bu sakinliği efendiliği açıkçası takımın kaderini de olumsuz yönde etkiliyor.vur ensesine ağzından lokmasını al düşüncesi oluşuyor belliki bazı hakemlerde ve malum f-tipi şer odaklarında.

eğer bu suçüstü halin bir cezası olmazsa hiçbişey olmamış gibi bu fırat aydınus denen önyargılı hakem müsfettesi görev yapmaya devam ederse fenerbahçe takımı bundan sonra yeni katliamlara hazır olmalıdır.çünkü bu düşmanlığın bir bedeli olmalı.olmuyorsa o düşmanlık artarak sürer.