bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- havalar da ısındı9
- hazır mantı6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- devlet bahçeli4
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- true'ya arkadan sahip olmak16
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- ergenlikten kişilik analizi2
- araplaşmış türkler3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kuran-ı kerim2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- şapka2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- baygın koku2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
türk ermenileri? o ne lan öyle. 25 yıllık ermeniyim ilk defa duyuyorum.
öncelikle (bkz: türkiye de ermeni olmak)
biz buralara hep yazdık, bir daha yazalım. liseli kardeşlerimiz bilgilensinler..
toplumsal baskı denen şey, yani siyasi husumetler diyelim bizbuna kendi aramızda. işte hep bunlardan dolayı hiç bir ermeni "ben ermeniyim" diyemez açık açık. kimliğini saklarlar. gerçek kimliklerini. kiminin umrunda olmaz, ister istemez asimile olur. kimileride bunu hiç unutmaz evinde ermenice konuşur annesiyle babasıyla, eve ermenice merhaba demek olan "allo" diyerek girer. ikiside insandır neticesinde. lakin hiç biri bölücülük yapmama amacıyla "ben türküm" demiyor yani. çaktın mı?
pkk ve bdp hariç demişsin. e sen bildiğin kürt ırkını inkar ediyorsun be arkadaş. kürtler farklı, ermeniler farklı.. az biraz bir kaç belge aç okuda öğren. ayıp denen bir şey var. 15 yaşında sivilceli bi liseli olduğunu varsayıp yaşına veriyorum ve hakaret etmiyorum sana.
gel gelelim işin caf caflı bölümüne; ermenistan halkının yüzde doksanı ve türkiye. hmm.
kaç defa ararat'ın doğusuna geçtin? kaç defa sınırı geçrin de bilip bilmeden konuşuyorsun?
sınır kapısı kapalı bir kere. iki ülke arasında ki ticaret hacmi yok denecek kadar az..
biraz kafa biraz kafa..
özet: kart sensin postal da sana girsin.
öncelikle (bkz: türkiye de ermeni olmak)
biz buralara hep yazdık, bir daha yazalım. liseli kardeşlerimiz bilgilensinler..
toplumsal baskı denen şey, yani siyasi husumetler diyelim bizbuna kendi aramızda. işte hep bunlardan dolayı hiç bir ermeni "ben ermeniyim" diyemez açık açık. kimliğini saklarlar. gerçek kimliklerini. kiminin umrunda olmaz, ister istemez asimile olur. kimileride bunu hiç unutmaz evinde ermenice konuşur annesiyle babasıyla, eve ermenice merhaba demek olan "allo" diyerek girer. ikiside insandır neticesinde. lakin hiç biri bölücülük yapmama amacıyla "ben türküm" demiyor yani. çaktın mı?
pkk ve bdp hariç demişsin. e sen bildiğin kürt ırkını inkar ediyorsun be arkadaş. kürtler farklı, ermeniler farklı.. az biraz bir kaç belge aç okuda öğren. ayıp denen bir şey var. 15 yaşında sivilceli bi liseli olduğunu varsayıp yaşına veriyorum ve hakaret etmiyorum sana.
gel gelelim işin caf caflı bölümüne; ermenistan halkının yüzde doksanı ve türkiye. hmm.
kaç defa ararat'ın doğusuna geçtin? kaç defa sınırı geçrin de bilip bilmeden konuşuyorsun?
sınır kapısı kapalı bir kere. iki ülke arasında ki ticaret hacmi yok denecek kadar az..
biraz kafa biraz kafa..
özet: kart sensin postal da sana girsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar